Ασβεστοχώρι κατά Δρακόπουλου: «Ποιοι διοικούν τον Ηρακλή μας;»

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2021

Ανακοίνωση με σειρά ερωτημάτων προς τον Θόδωρο Δρακόπουλο εξέδωσε ο ΣΦΗ Ασβεστοχωρίου! Ζητώντας απαντήσεις για την κατάσταση στον μπασκετικό Ηρακλή η ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρει:

«Αφού λοιπόν ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας για συνάντηση (όχι ότι περιμέναμε να ανταποκριθεί), είμαστε πλέον υποχρεωμένοι να αναφέρουμε την κατάσταση που επικρατεί εδώ και χρόνια στο τμήμα μπάσκετ. Θα πούμε λίγα πράγματα ενδεικτικά και όχι τα πάντα γιατί αν πούμε όσα ξέρουμε θα πέσει το ‘ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ’!!!

Δεν μπορούμε όσο και να το προσπαθήσαμε να καταλάβουμε τον ”μοναχικό” δρόμο που έχει διαλέξει ο κ. Δρακόπουλος. Όπως συνηθίζει να λέει ”το μαγαζί είναι δικό μου” και το αποδεχόμαστε απόλυτα. Μόνο που θα έπρεπε να ξέρει, αφού δηλώνει και Ηρακλειδέας, ότι το τμήμα μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΗ δεν μπορεί να είναι μαγαζάκι κανενός. Θα θέλαμε λοιπόν για αρχή να μάθουμε κάτι το αυτονόητο. Ποιοι άνθρωποι αποτελούν το ΔΣ της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ. Ίσως είμαστε η μοναδική ομάδα στον κόσμο που δεν γνωρίζουμε ποιοι μας διοικούν!! Τους μόνους ”υπευθύνους” που ξέρουμε εδώ και χρόνια είσαι εσύ, ο ξάδερφος σου και ο αλλόθρησκος λογιστής σου που λύνει και δένει μέσα στο ”ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ”. Αν λέμε ψέματα κ. Δρακόπουλε συμπλήρωσε μας. Δεν μιλάμε για οργάνωση, γιατί δεν υπάρχει. Δεν μιλάμε για βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων αφού το καημένο το γήπεδο θα πέσει να μας πλακώσει. Δεν μιλάμε για μάρκετινγκ κλπ. κλπ., ούτε για τα υπόλοιπα ψέματα που μας λες κατά διαστήματα αλλά για το πλέον αυτονόητο. ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΙΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΣ. Ελπίζουμε κ. Δρακόπουλε έστω σ αυτό να μας απαντήσετε!

Έχεις βγάλει όλο τον σύλλογο λαμόγια και άφραγκους τόσα χρόνια. Η αλήθεια όμως είναι ότι εσύ έχεις το μεγαλύτερο λαμόγιο ως δεξί σου χέρι. Έναν δηλωμένο οπαδό άλλης ομάδας για τον οποίον όταν σου είπαμε ότι θέλουν Ηρακλειδείς επιχειρηματίες να σε βοηθήσουν αλλά φοβούνται το μαύρο παρελθόν του εσύ μας απάντησες ότι δεν είναι αυτός που λέμε αλλά μια απλή συνωνυμία!!! Πάμε παρακάτω κ. Δρακόπουλε…

Ξέρουμε οτι στο μυαλό σου είχες-έχεις την μεταφορά όλου του ΗΡΑΚΛΗ σε άλλον ερασιτέχνη. Γι αυτό μπλέχτηκες με τους Αμπελόκηπους. Γι’ αυτό όταν αποφάσισες να γίνεις χρηματοδότης του έκανες δύο κινήσεις. Μια να επιτεθείς στον ΓΣ και σε όλους τους παράγοντες του συλλόγου και μια να στείλεις άνθρωπο στην συνέλευση του κόσμου στο ΚΑΤΣΑΝΕΙΟ την ημέρα που θα αποφασίζαμε αν θα πάμε στο γήπεδο ή όχι ώστε να μας ψήσει να μην εμφανιστούμε καθόλου στο γήπεδο γιατί όπως έλεγες τότε είναι μια απλή ομάδα που έχει Ηρακλειδέα χορηγό! Ψέματα λέμε κ. Δρακόπουλε ή θέλεις να μιλήσουμε με ονόματα;; Φρόντισες με τον τρόπο σου (και το μυαλό σου) να κόψεις κάθε τι που συνδύαζε τον γνήσιο ΗΡΑΚΛΗ με το έκτρωμα που ετοίμαζες. Προσβλητικές δηλώσεις κατά του ΓΣ. Είπες στον κόσμο του συλλόγου ότι δεν πρόκειται ποτέ να βρεθεί λύση στα προβλήματα και ότι ο σύλλογος θα χάσει λόγω των χρεών την ακίνητη περιουσία του! Πόσο έξω έπεσες τελικά! Την ίδια στιγμή προσπάθησες να ρίξεις «τυράκι» στο οπαδικό μας κίνημα βρίζοντας μας δημόσια και λέγοντας πράγματα για μας που δεν τόλμησαν να πούνε οι μεγαλύτεροι εχθροί μας. Δεν σου έκατσε όμως ούτε αυτό αφού όταν εσύ πήγαινες εμείς γυρνούσαμε! Μέχρι και σύνδεσμο προσπάθησες να δημιουργήσεις και με ψεύτικα προφίλ στο facebook να μας κάνεις πόλεμο αλλά ο ακροδεξιός πυρήνας που διάλεξες δεν κατάφερε ούτε εγκαίνια να κάνει!!! Με λίγα λόγια δεν κατάφερες τίποτα απολύτως κ. Δρακόπουλε….Ο ΓΣ άλλαξε σελίδα, το ποδόσφαιρο μας βρήκε την άκρη του, γήπεδο στο Καλοχώρι δεν θα χρειαστεί να κάνεις και εμείς δεν «τσιμπήσαμε»!

Τόσα χρόνια ακούμε ότι είσαι νοικοκύρης με τα οικονομικά. Απ’ ότι φαίνεται ούτε αυτό ισχύει. Δεν λες νοικοκύρη κάποιον που παίρνει το ταμείο των ακαδημιών για να πληρώσει ξένο παίκτη ή για να ταξιδέψει η ομάδα Τέο!!! Επίσης, σύμφωνα με αθλητές μας τουλάχιστον των 3 τελευταίων ετών έχεις υπόλοιπα! Είναι αλήθεια;;; Ήδη φέτος στα 2 παιχνίδια κυπέλλου η ομάδα έπαιξε αποδυναμωμένη μετά το γνωστό μπάχαλο με τις πληρωμές. Τι φάση κ. Δρακόπουλε;; Θα μας πεις επιτέλους τι γίνεται ή θα συνεχίζεις να φορτώνεις τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ με ψέματα όπως στις τελευταίες σου συνεντεύξεις πριν λίγες μέρες;;;;

Τα υπόλοιπα προς το παρόν θα στα χαρίσουμε! Και ξέρεις ότι υπάρχουν πολλά ακόμη που γίνονται πίσω από την πλάτη του κυανόλευκου λαού μας. Αν χρειαστεί την επόμενη φορά….

Σου ζητάμε λοιπόν να βγεις και να πεις την πραγματική κατάσταση για το παρόν και το μέλλον του μπασκετικού μας ΗΡΑΚΛΗ. Πριν κάτι μήνες σε τηλεοπτική σου συνέντευξη είχες πει ότι η ομάδα σύντομα θα άλλαζε χέρια. Αλήθεια, τι εννοούσες;; Μήπως άλλαξε χέρια και δεν το ξέρουμε;; Απαιτούμε αλήθειες και διαφάνεια για όλα και επιτέλους να λειτουργήσεις μέσα από διαδικασίες και όχι σαν μπακάλικο της γειτονίας σου. Να βγεις απέναντι στον κόσμο και με ειλικρίνεια να μας πεις αν μπορείς να κρατήσεις το τμήμα ψηλά και με αξιοπρέπεια ή όχι. Αν είσαι να το δείξεις με πράξεις και να νιώθουμε ότι υπάρχει ΗΡΑΚΛΗΣ του 2021 και όχι του 1980, γιατί η όλη κατάσταση αυτό θυμίζει δυστυχώς, Αν πάλι δεν μπορείς τότε πες το να το ξέρουμε και να δούμε ως οικογένεια τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να βλέπουμε τον ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΣ ψηλά. Λειτούργησε επιτέλους ως Ηρακλειδέας αλλιώς οδηγείς το τμήμα σε μελλοντικό αφανισμό και το ερώτημα είναι αν το κάνεις από άγνοια κινδύνου, από ανόητο εγωισμό ή επίτηδες!!!

Εμείς περιμένοντας τα αυτονόητα θα συνεχίζουμε να μαγεύουμε εχθρούς και φίλους με την συμπαράσταση μας στην ομάδα αλλά όχι δυστυχώς τον ιδιοκτήτη της…

ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ

BV 64».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.