Αστυνομικός σκότωσε γυναίκα, τραυμάτισε άλλη μία και αυτοκτόνησε

Metrosport Team16 Νοεμβρίου 2022

Μια σοκαριστική είδηση έρχεται από τη Νέα Υόρκη, όταν ένας αστυνομικός σκότωσε μία γυναίκα, τραυμάτισε άλλη μία και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του. 

Η 29χρονη Τίφανι Γουάτσον, πυροβόλησε και σκότωσε την Άντζελι Σόλις και τραυμάτισε μια άλλη γυναίκα κατά τη διάρκεια καυγά μέσα σε ένα σπίτι στα βόρεια της πολιτείας πριν αυτοκτονήσει, δήλωσε η αστυνομία στο «WHAM».

Το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Νέας Υόρκης ερευνά την υπόθεση, όπως υπαγορεύει ο νόμος όταν ένας αστυνομικός διαπράττει έγκλημα.

Τα δύο θύματα ήταν συγγενείς, όπως ανέφερε το WHEC, όμως δεν ήταν σαφές ποια ήταν η μεταξύ τους σχέση.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν στον τόπο του εγκλήματος ένα πιστόλι το οποίο, όπως διαπίστωσαν, δεν ήταν το υπηρεσιακό όπλο της αστυνομικού.

«Εκ μέρους του Αστυνομικού Τμήματος θα θέλαμε να εκφράσουμε τη συλλογική μας θλίψη και οδύνη σε σχέση με τα γεγονότα στην πόλη του Ρότσεστερ», ανέφερε το Αστυνομικό Τμήμα σε ανακοίνωσή του την Τρίτη.

«Δυστυχώς, έχουμε δει γεγονότα αυτού του είδους να συμβαίνουν πολύ συχνά και παλεύουμε να βρούμε απαντήσεις. Οι επιπτώσεις είναι εκτεταμένες, από εκείνους που έχουν χάσει αγαπημένα πρόσωπα και όταν ένας αστυνομικός διαπράττει μια τέτοια φρικτή πράξη».

Protothema.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.