Αστέρας Τρίπολης- ΌΦΗ 2-0: Έκαναν «σεφτέ» οι Αρκάδες και πλησίασαν την εξάδα

Metrosport Team02 Οκτωβρίου 2022

Επιτέλους νίκη για τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς επικράτησε του ΌΦΗ εντός έδρας με 2-0 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Σε ένα γενικά μοιρασμένο παιχνίδι με εκατέρωθεν ευκαιρίες, οι γηπεδούχοι βρήκαν την αποτελεσματικότητα που τους έλειπε στις προηγούμενες αναμετρήσεις και με δύο γκολ στο πρώτο μέρος "καθάρισαν" την αναμέτρηση και πήραν τους τρεις βαθμούς.

Σκόρερ οι Λέο Τιλίκα και Μίκαελ Γκαρντάφσκι στο 19' και 44' αντίστοιχα. Αυτή η νίκη έφερε τον Αστέρα στην 8η θέση με 7 βαθμούς, ενώ ο ΌΦΗ παρέμεινε χαμηλά με μόλις 4 βαθμούς στην 11η θέση.

Την επόμενη αγωνιστική οι γηπεδούχοι ταξιδεύουν στην Αθήνα για να παίξουν με τον Παναθηναϊκό, ενώ οι "Κρητικοί" υποδέχονται τον Ολυμπιακό.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Γκαρσία, Αλβάρες, Ιγκλέσιας (75΄Βαλιέντε), Μπαρτόλο (75΄Μπερτόλιο) (87΄Ριέρα), Νομίνγκεθ (46΄Στάνκο), Τιλίκα, Γκαρντάφσκι (65΄Κρέσπι), Μπαράλες.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας) : Στίβενς, Λάρσον, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης (73΄Τοράρινσον), Μεγιάδο (46΄Τοράλ), Ντιούσε (62΄Στάικος), Περέα, Ντίκο (57΄Μπουζούκης), Γκερέρο, Ντουρμισάι (46΄Μπιφουμά).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.