Aστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός 0-0: Από έναν βαθμό οι δύο αντίπαλοι, σε ένα φτωχό ποιοτικά παιχνίδι

Metrosport Team15 Ιανουαρίου 2023

Αστέρας Τρίπολης καιΛεβαδειακός τέθηκαν αντιμέτωποι στην Αρκαδία στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League. Σε ένα παιχνίδι με λίγες καλές στιγμές, οι δύο ομάδες έμειναν στην ισοπαλία χωρίς γκολ, 0-0.

Από πέντε τελικές κατάφεραν οι δύο αντίπαλοι σε ένα γενικά μοιρασμένο παιχνίδι με τους γηπεδούχους μάλιστα να παίζουν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ριέρα μέσα σε δύο λεπτά (23'-24'). Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τις γραμμές τους στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο το ματς ολοκληρώθηκε με τους δύο αντιπάλους να παίρνουν από ένα βαθμό.

Έτσι πλέον ο Αστέρας βρίσκεται στην 9η θέση με 18 βαθμούς σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ οι Βοιωτοί στην 12η με 12 βαθμούς σε 18 παιχνίδια. Την επόμενη αγωνιστική ο Αστέρας Τρίπολης ταξιδεύει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ, ενώ ο Λεβαδειακός υποδέχεται την Λαμία.

Aστέρας Τρίπολης (Μάντζιος): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνο, Άλβαρες, Μουνάφο, Ιγκλέσιας (Σανταφέ 86'), Κρεσπί (Γκαρντάβσκι 60'), Σίτο (Mπερτόγλιο 85'), Ριέρα, Μπαράλες.

Λεβαδειακός (Βέλιτς): Στογιάνοβιτς, Μπαχανάκ, Τσάπρας, Τζημόπουλος, Χάμοντ (Συμελίδης 46'), Μεχία (Νταμπό 80'), Βρακάς (Νίκας 79'), Παναγιώτου (Βήχος 46'), Μουτίνιο, Λούα Λούα (Τορό 60'), Δούμτσιος.



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.