Κύπελλο: Ο Ατρόμητος πέρασε με «τριάρα» από την Τρίπολη και στους «16»

Metrosport Team19 Οκτωβρίου 2022

Μεγάλες... συγκινήσεις επεφύλασσε σε όσους την παρακολούθησαν η αναμέτρηση του Αστέρα κόντρα στον Ατρόμητο στην Τρίπολη στο πλαίσιο της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Πιο συγκεκριμένα η αναμέτρηση ξεπέρασε και τα 90 λεπτά και κρίθηκε στην παράταση με μεγάλο νικητή τον Ατρόμητο που νίκησε με 3-1 στην παράταση.

Σε ένα παιχνίδι με γενικά αρκετές ευκαιρίες οι δύο ομάδες κατάφεραν να βρουν δίχτυα στην κανονική διάρκεια με σημαντικότερη ευκαιρία το δοκάρι του Μπαράλες για τους γηπεδούχους στο 27'.


Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε με το ξεκίνημα της παράτασης ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, όταν στο 94' ο Μουνίθ βρέθηκε από τα αριστερά επιχείρησε την σέντρα και ο Έλληνας εξτρεμ έπιασε ένα μονοκόμματο δεξί σουτ νικώντας τον Παπαδόπουλο.

Η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει για τους γηπεδούχους, πιο συγκεκριμένα 10 λεπτά αργότερα όταν μια ψηλοκρεμαστή σέντρα στην περιοχή είχε αποδέκτη τον Καστάνιο ο οποίος με κεφαλιά αναπτέρωσε τις ελπίδες των γηπεδούχων.

Το 1-2  έκανε ο Κιάρτασον στο 112' με ατομική ενέργεια, ενώ την νίκη - πρόκριση του Ατρομήτου κλείδωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Μουνίθ στο 120'.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.