Αστέρας - ΟΦΗ 1-0: Τον νίκησε και τον πλησίασε

Metrosport Team04 Ιανουαρίου 2022

Στην δεύτερη αναμέτρηση που άνοιξε τη χρονιά για τη Super League 1 ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε του ΟΦΗ χάρη στο γκολ του Αντριάν Ριέρα στο πρώτο ημίχρονο, με αυτή τη νίκη οι Αρκάδες πλησίασαν στη βαθμολογία τους Κρητικούς τους δύο βαθμούς.

Οι παίκτες των δύο ομάδων ξεκίνησαν ορεξάτοι την αναμέτρηση, δίνοντας γρήγορο ρυθμό στον αγώνα από τα πρώτα λεπτά. Η πρώτη καλή ευκαιρία ανήκει στους γηπεδούχους, με τον Κανελλόπουλο να σεντράρει  και το Σίτο να αστοχεί από πλεονεκτική θέση με το κεφάλι.

Δύο λεπτά αργότερα ο Μπαράλες έχασε ακόμα μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα, αναγκάζοντας τον Βάτερμαν σε μια δύσκολη επέμβαση με τα πόδια.

Τρίτη και φαρμακερή. Στο 38ο λεπτό ο Καρμόνα βρήκε με σέντρα τον Ριέρα και ο τελευταίος με ωραίο σουτ στη κίνηση έγραψε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Νιόπλια προσπάθησε να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο με μεγαλύτερη ευκαιρία εκείνη του Λάμπρου στο 68΄, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Οι Αρκάδες είχαν δύο ευκαιρίες να τελειώσουν την αναμέτρηση, αλλά πρώτα ο Μπαράλες (71΄) έστειλε τη μπάλα άουτ και στις καθυστερήσεις ο Άλβαρες (90+3΄) πέτυχε το δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Ο Αστέρας με αυτή τη νίκη έφθασε τους 20 βαθμούς (8η θέση) και βρισκεται σε απόσταση δύο βαθμών από τον ΟΦΗ (6η θέση), οποίος έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Αστέρας Τρίπολης ( Προπονητής: Μίλαν Ράσταβατς ): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Ατιένθα, Μουνάφο (91΄Ιγκλέσιας), Κανελλόπουλος (77΄Βαλιέντε), Σίτο (67΄Κρεσπί), Ριέρα (67΄Τιλίκα), Καπίγια (46΄Σόνι), Μπαράλες.

ΟΦΗ ( Προπονητής: Νίκος Νιόπλιας ): Βάτερμαν, Βούρος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης, Ντε Γκουζμάν (86΄Στάικος), Γκαγέγκος (64΄Γρίβας), Ναμπί (58΄Φαν Ντάινεν), Καμάου (46΄Τσιλιανίδης), Καστάνιος (64΄Νέιρα), Λάμπρου.

Δείτε τα highlights

ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης

Λαμία-ΑΕΚ

Παναθηναϊκός-Αρης

*Αναβλήθηκαν οι αναμετρήσεις ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός&Ατρόμητος-Βόλος.

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 15 αγώνες)

1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 41

2. A.E.K. 30

3. Π.Α.Ο.Κ. 28

5. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 25

4. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 23

6. Ο.Φ.Η. 22

7. ΑΡΗΣ 21

8. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 20

9. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 15

10. ΒΟΛΟΣ 15

11. ΙΩΝΙΚΟΣ 14

12. ΛΑΜΙΑ 11

13. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 9

14. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 7

*Ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Αστέρας Τρίπολης και ο Ιωνικός έχουν από 16 ματς, ο Παναθηναϊκός και ο Βόλος από 14 και ο Απόλλων 12.

**Ο Άρης άρχισε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 8/1

ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα

Κυριακή 9/1

Αρης-Ατρόμητος

Ιωνικός-Απόλλων Σμύρνης

Βόλος-Παναθηναϊκός

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης

Δευτέρα 10/1

Παναιτωλικός-Λαμία

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.