Αστειότητες και προπαγάνδα από γνωστά ερυθρόλευκα «παπαγαλάκια»

Metrosport Team23 Απριλίου 2022

Με αστεία επιχειρήματα, όπως συνήθως πράττουν επί δεκαετίες, γνωστά ερυθρόλευκα “παπαγαλάκια” επιχειρούν να αλλοιώσουν την εικόνα που διαμορφώθηκε από το πρώτο παιχνίδι της Τούμπας και να… πείσουν ότι ο ΠΑΟΚ ευνοήθηκε από τον Ιταλό διαιτητή Κίφι και ο Ολυμπιακός αδικήθηκε.

 Στην προσπάθειά τους αυτή, δεν διστάζουν να ξεπεράσουν τα όρια της γραφικότητας, όμως είναι φανερό πως δεν τους ενοχλεί, καθώς επί σειρά ετών, ταϊζουν με το ίδιο “σανό”, όσους τους ακολουθούν.

Αμελούν βεβαίως να αναφερθούν σε συγκεκριμένα παραδείγματα. Με πιο χτυπητό από όλα, αυτό της αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς του διεθνή ποδοσφαιριστή Μπουχαλάκη. Ο οποίος, εξαιτίας μίας κόντρας, που είχε μέσα στο γήπεδο με τον Αουγκούστο, έδειξε παρατεταμένα τα γεννητικά του όργανα, αδιαφορώντας για την εικόνα που δημιουργούσε. 

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε την κίνηση, το ίδιο και η τηλεοπτική κάμερα, ο Μπουχαλάκης συνέχισε…. αγέρωχος την κίνησή του, παρά το γεγονός ότι αποτελεί ίνδαλμα (ως ποδοσφαιριστής) για πολλά παιδιά που υποστηρίζουν την ομάδα στην οποία αγωνίζεται.

Ο διαιτητής αγνόησε την κίτρινη κάρτα στον Μπουχαλάκη, αγνόησε να δείξει κίτρινες κάρτες κατά την διάρκεια του ημιτελικού στον Ροντρίγκες, στον Λαλά (την δεύτερη) για αντικανονικές τους ενέργειες, περιορίστηκε μόνο στην εξόφθαλμη προς τον Μανωλά που “πήρε” το πόδι του Κούρτιτς.

Η προπαγάνδα φυσικά, από τα γνωστά... παράκεντρα εξουσίας συνεχίζεται. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν. Ούτε θα είναι η τελευταία. Επιχειρούν με το έτσι θέλω, να αλλοιώσουν την εικόνα που έχει σχηματίσει ο κάθε νοήμων φίλαθλος (ανεξάρτητα από την ομάδα που υποστηρίζει) παρακολουθώντας ένα παιχνίδι.

Εάν το χέρι του Ροντρίγκες, μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού, για το οποίο δεν διαμαρτυρήθηκε ο ΠΑΟΚ για πέναλτι, το έκανε παίκτης του Δικεφάλου, είναι 100% βέβαιο πως θα ξεσήκωναν το κοινό τους. Για να πείσουν πως θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού.

Φωνάζουν για το καθαρό οφ σάιντ του Μασούρα για δημιουργία εντυπώσεων. Έτσι έχουν μάθει, την ίδια συνταγή ακολουθούν. Μόνο που εκτίθενται ανεπανόρθωτα. Η παραποίηση της αλήθειας, δεν είναι ανεκτή, από κανέναν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.