Αστ.Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Σε τροχιά Ευρώπης οι Αρκάδες

Metrosport Team02 Φεβρουαρίου 2022

Ο Αστέρας Τρίπολης με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντριάν Ριέρα επικράτησε επί του ΠΑΣ Γιάννινα, με σκορ 2-0, βάζοντας υποψηφιότητα για ένα από τα τέσσερα εισιτήρια που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης χρονιάς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και με τη βοήθεια της τύχης προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό. Ο Ριέρα σύγκλινε από τα δεξιά, δοκίμασε να αιφνιδιάσει τον Λοντίγκιν λίγο έξω από την περιοχή, αλλά το πόδι του Κάργα ήταν εκείνο που ξεγέλασε το τερματοφύλακα του ΠΑΣ, αλλάζοντας πορεία στη μπάλα, γράφοντας το 1-0.

Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά προσπάθησε να πάρει τα ηνία του αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει την κατοχή της σε κάποια αξιόλογη τελική μπροστά από την εστία του Τσιφτσή.

Στο 35ο λεπτό ο Ριέρα πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και έδωσε ισχυρό προβάδισμα στην ομάδα του. 

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ προσπάθησε να βρει κενούς χώρους, αλλά το σύνολο του Μίλαν Ράσταβατς δεν άφησε κανένα διάδρομο ανοικτό, με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν άσκοπα τη μπάλα έξω από την περιοχή των Αρκάδων.

Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται στη 4η θέση ( 32 βαθμούς ) της βαθμολογίας, με δύο βαθμούς διαφορά και ένα παιχνίδι περισσότερο από τον Παναθηναϊκό, που αγωνίζεται αυτή την ώρα στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε στην 6η θέση ( 30 βαθμούς ) και δύο παιχνίδια παραπάνω από τους πράσινους που βρίσκονται με τους ίδιους βαθμούς στη 5η θέση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης ( Προπονητής: Μίλαν Ράσταβατς ): Τσιφτσής, Καρμόνα, Χριστόπουλος, Καστάνιο, Άλβαρες, Βαλιέντε (92΄Κανελλόπουλος), Σανταφέ (46΄Ιγκλέσιας), Σίτο (60΄Κρεσπί), Ριέρα (74΄Καπίγια), Σονί (74΄Τιλίκα), Μπαράλες.

ΠΑΣ Γιάννινα ( Προπονητής: Ηρακλής Μεταξάς ): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν (80΄Ποζνάνσκι), Οικονομόπουλος (46΄Μπρένερ), Καραχάλιος (80΄Μίνα), Στάνκο (46΄Λώλης), Λιάσος, Μορέιρα, Περέα (80΄Παντελάκης).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.