«Ασπίδα» στις σειρήνες για Νάρεϊ και Κοτάρσκι

Γιώργος Καστάνης12 Ιουλίου 2023

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΙΡΗΣ

Και οι δύο είναι πολύ σημαντικοί παίκτες στο πρότζεκτ του ΠΑΟΚ και το έχουν αποδείξει με τις επιδόσεις τους. Οι Νάρεϊ και Κοτάρσκι έχουν συμπληρώσει ένα χρόνο στον Δικέφαλο και έδειξαν τι μπορούν να προσφέρουν. Οι “σειρήνες” που ηχούν στα αυτιά τους, ενδεχομένως να τους επηρεάζουν.

Ο Λουτσέσκου όμως φροντίζει να τους διατηρήσει σε εγρήγορση, πρός όφελος της ομάδας.

Θυμίζουμε ότι για τον Νάρεϊ υπάρχει εκφρασμένο ενδιαφέρον από ομάδες της Ευρώπης (κυρίως από την Μπουντεσλίγκα), αλλά και για τον Κοτάρσκι από την Αγγλία όπως είχε αποκαλύψει η Metrosport, από την Γουέστ Χαμ και την Άστον Βίλλα. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ προφανώς και αντιλαμβάνεται λόγω της μεγάλης εμπειρίας που διαθέτει, πως οι “σειρήνες” που ηχούν στα αυτιά δύο βασικών ποδοσφαιριστών της ομάδας, μπορούν να τους αποπροσανατολίσουν. Θέλει κατά συνέπεια να τους διατηρήσει συγκεντρωμένους στον στόχο. Ο οποίος δεν είναι άλλος από την πρόκριση του Δικεφάλου επί της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι ο Λουτσέσκου συζητούσε χθες επί 40 λεπτά (!!) με τον Κάλεντ Νάρεϊ. Ο Γερμανοτογκολέζος εξαιτίας και της πολύ καλής σεζόν που έκανε με τον ΠΑΟΚ, φαίνεται πως έχει προτάσεις από γερμανικές ομάδες. Συν τοις άλλοις, φέρεται να ζητά μία αναπροσαρμογή του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, δηλαδή να εισπράττει περισσότερα.

Με τον Κοτάρσκι, ο Λουτσέσκου μιλούσε επί δέκα λεπτά. Το σημαντικό είναι και οι δύο παίκτες να προσφέρουν στα δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια με αντίπαλο την Μπεϊτάρ. Η πρόκριση, στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League αποτελεί τον βασικό στόχο της ομάδας. Και όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες, ειδικά οι ικανοί, πρέπει να βρίσκονται στην διάθεση του προπονητή. Τα τετ α τετ είναι βέβαιο ότι θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες. Ο Λουτσέσκου “γνωρίζει” το θέμα της ψυχολογίας πολύ καλά και έχει επιληφθεί προσωπικά για να το λύσει.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναμένεται να συνεχίσει τις επαφές με τους παίκτες όπως κάνει από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην ομάδα. Θέλει να έχει “δεμένους” όλους τους παίκτες σαν μια οικογένεια. Θέλει να δουλεύει το γκρουπ με κύριο στόχο να κερδίζει κάθε παιχνίδι. Αποφεύγει, δεδομένων των δύσκολων συνθηκών που διανύει η ομάδα, να μιλά για υψηλούς στόχους.

Κυρίως διότι δεν είναι βέβαιος ακόμη πόσοι ποιοτικοί παίκτες θα προστεθούν στο ρόστερ. Και επίσης, πάντα υπάρχει η αγωνία ή αν προτιμάτε ο κίνδυνος, να πουληθεί και άλλος βασικός παίκτης της ομάδας, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ομαλή λειτουργία του γκρουπ και τον ανταγωνισμό που πρέπει να έχει, με τις υπόλοιπες ομάδες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.