Ασος η Βόλφσμπουργκ, άσος η Χέρτα, διπλό η Φέχερβαρ…

Μιχάλης Βραζιλιάνος30 Μαΐου 2020

Καλησπέρα Θεσσαλονίκη μου, καλησπέρα Μακεδονία μου, καλησπέρα σε όλη την Ελλάδα μου και όχι μόνο…

Δύσκολη για μία ακόμη φορά η στοιχηματική αποστολή μας. Μπήκαν κάποια πρωταθλήματα επιπλέον στην καθημερινότητά μας αλλά όπως διαπιστώσατε τα τελευταία 24ωρα, ο κορωνοϊός χτύπησε για τα καλά το ποδόσφαιρο και τα αποτελέσματά του είναι… άλλ’ αντ’ άλλων.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι θα παραδώσουμε τα όπλα. Αλίμονο. Ακόμη κι’ έτσι το μενού προσφέρει αρκετές ευκαιρίες, ορισμένα αξιόλογα φαβορί, με τα ειδικά στοιχήματα ωστόσο να παίρνουν πάνω τους ένα αρκετά καλό μερίδιο της προσοχής μας (ρίξτε μια ματιά στις κάρτες-προτάσεις μου, στα –Τips- και στο -Αλάτι & Πιπέρι- μου και θα καταλάβετε πολύ εύκολα τι εννοώ…).

Ας δώσουμε αρχή με τα φαβορί λοιπόν –ήρεμα επαναλαμβάνω- και με την σειρά που έχουν πάρει θέση στο κουπόνι μας, άσχετα με το αν αξίζουν οι αποδόσεις που φέρουν ή όχι, αυτά που επέλεξα είναι τα εξής (με αστερίσκο τα… βαριά μου όπλα):

Γεονμπούκ (με κάλυψη στο «Χ» εκεί οπωσδήποτε), Φλόρα Ταλίν * (εδώ λόγω απόδοσης αξίζει μίας προσπάθειας μόνο το «Χ-1 ημίχρονο-τελικό», Ουλσάν, Αρμίνια Μπίλεφελντ, Ζαλγκίρις Βίλνιους (με την ισοπαλία από κοντά για βοήθειες…), Σίγκμα Ολομουτς *, Βόλφσμπουργκ *, Σάλκε (εφόσον μπει σε τριάδα ο άσος, καλύψτε τον με το «Χ»…), Χέρτα *, Σλάβια Μοζίρ (με μία δόση ρίσκου εδώ…), Σλόβαν Λίμπερετς (με την ισοπαλία από κοντά για βοήθειες…), Μπάνικ Οστράβα (εξαιρετική η απόδοση εδώ στο διπλό), Κισβάρντα (με ρίσκο εδώ), Πιαστ Γκλίβιτσε (χαλαρά, την φοβάμαι την Βίσλα…), Βικτόρια Πλζέν *, Μπάγερν * (από το πρώτο ημίχρονο ο άσος…), Σλάβια Πράγας (με κάλυψη στο «Χ» έστω και στο ελάχιστο…), Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ (προκαλεί η απόδοση στο διπλό της…), Φέχερβαρ * και χαράμτα Κυριακής πλέον, Χερεντιάνο *...

Τips :

*** Ειδικά στοιχήματα : Ας περάσουμε τώρα στον τομέα των ειδικών στοιχημάτων και πάμε να ρίξουμε μια ματιά στο γκρουπ των «Νο-Goal». Εδώ λοιπόν, αξίζει να σημειώσετε τις περιπτώσεις των Κουρεσάρε, Σίγκμα Ολομουτς, Βόλφσμπουργκ, Χέρτα, Σλόβαν Λίμπερετς (με 1-0 και 0-0 σκορ), Πιαστ Γκλίβιτσε (με 1-0 και 0-0 σκορ), Βικτόρια Πλζεν (με 2-0 σκορ), Μπάγερν (επίσης με 2-0 σκορ).

Προτάσεις:

ΤΡΙΑΔΑ

ΣΙΓΚΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ – ΠΡΙΜΠΡΑΜ 1

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ – ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ 1 - 2-3 ΓΚΟΛ

ΧΕΡΕΝΤΙΑΝΟ – ΣΑΝΤΟΣ ΝΤΕ ΓΚΟΥΑΠΙΛΕΣ 1

Τριάδα με διπλή (προσοχή, είναι δύο δελτία…). Ενα δελτίο δηλαδή με τον άσο της Βικτόρια Πλζεν και ένα με το «2-3 Goal» της. Ενδεικτικά, με 10 metro σε κάθε δελτίο (σύνολο 20 metro).

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 4-5-6 ΣΥΣΤΗΜΑ, 22 ΣΤΗΛΕΣ)

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ – ΜΠΟΧΟΥΜ Χ

ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ – ΑΝΝΟΒΕΡΟ Χ

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ 1

ΜΑΪΝΤΖ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ Χ

ΧΕΡΤΑ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ 1

ΠΑΞΙ – ΦΕΧΕΡΒΑΡ 2

Εξι μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 4-5-6 σημεία, σύνολο 22 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,60 metro τη στήλη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 4-5-6 ΣΥΣΤΗΜΑ, 22 ΣΤΗΛΕΣ)

ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ – ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ Χ

ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ – ΑΡΜΙΝΙΑ ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ 2

ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ – ΣΑΧΤΑΡ ΣΟΛΙΓΚΟΡΣΚ Χ

ΝΤΙΟΣΓΚΙΟΡ – ΜΕΖΟΚΟΒΕΣΝΤ ΖΟΡΙ Χ

ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ – ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ Χ

ΓΚΡΕΣΙΑ – ΓΟΥΑΔΕΛΟΥΠΗ Χ

Εξι μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 4-5-6 σημεία, σύνολο 22 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,20 metro τη στήλη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 3-7 ΣΥΣΤΗΜΑ, 36 ΣΤΗΛΕΣ)

ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ – ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ 1-1 ΣΚΟΡ

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ – ΜΠΟΧΟΥΜ 1-1 ΣΚΟΡ

ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ – ΑΝΝΟΒΕΡΟ 1-1 ΣΚΟΡ

ΣΙΓΚΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ – ΠΡΙΜΠΡΑΜ 2-0 ΣΚΟΡ

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ 2-0 ΣΚΟΡ

ΧΕΡΤΑ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ 2-0 ΣΚΟΡ

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ – ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ 2-0 ΣΚΟΡ

Επτά μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-7 σημεία, σύνολο 36 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,10 metro τη στήλη…

Αλάτι & Πιπέρι:

*** Τέλος από το μενού των «Goal-Goal», για να γράψει ιστορία και το σημερινό στοιχηματικό παραμύθι μας, ξεχώρισα τις Καρλσρούη, Μάιντζ, Χέρτα, Κισβάρντα (με 2-1 και 1-1 σκορ), Λεχ Πόζναν (με 1-1 και 2-2 σκορ), Γκρέσια (με 2-2 εκεί για τελικό σκορ)…

*** Αν προτιμάτε πάντως ένα… συντηρητικό παιχνίδι, σημειώστε τις διπλές ευκαιρίες των Βόλφσμπουργκ, Σάλκε, Χέρτα, Σλόβαν Λίμπερετς, Πιαστ Γκλίβιτσε, Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και τέλος, Φέχερβαρ…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.