Ασος η Βαλενσιέν, στο «Χ» η Τρουά, στο «Χ» και η Τσιταντέλα

Μιχάλης Βραζιλιάνος14 Φεβρουαρίου 2020

Καλημέρα Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα Μακεδονία μου… Γνωρίσαμε χθες βράδυ και το τρίτο μέλος της οικογένειας της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου μας, με τον Αρη να παίρνει θέση δίπλα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό (ρε την καημένη την Λαμία…) και όπως αντιλαμβάνεστε, με την ΑΕΚ προ των πυλών, ο θεσμός αποκτά στο τέλος της χρονιάς τεράστιο ενδιαφέρον…

Ας αφήσουμε όμως τον θεσμό του Κυπέλλου στην άκρη διότι πολύ απλά, την σκυτάλη του ενδιαφέροντος παίρνει με χαρά το γαλανόλευκο πρωτάθλημά μας και βέβαια, όλα τα υπόλοιπα, ευρωπαϊκά και μη. Το δικό μας θα το δούμε παρέα αύριο με τον Μιχάλη Ελληνα παρέα φυσικά- οπότε ας μπούμε στο σημερινό μενού για να δούμε που μπορούμε να στηριχτούμε σε ό,τι έχει να κάνει με τον τομέα των φαβορί.

Με την σειρά που έχουν πάρει θέση στο κουπόνι μας λοιπόν, άσχετα με το αν αξίζουν οι αποδόσεις που φέρουν ή όχι, αυτά που επέλεξα είναι τα εξής (με αστερίσκο τα… βαριά μου όπλα):

Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ (με κάλυψη στο διπλό), Γκόρνικ Ζαρμπρζέ (με κάλυψη στο «Χ»), Μπασακσεχίρ (με κάλυψη στην ισοπαλία εκεί οπωσδήποτε εφόσον μπει σε παρολί…), Σέσκε Μπουντεγιόβιτσε *, Σαν Πάουλι, Κοπεγχάγη *, Κλουζ *, Βαλενσιέν, Γκρενόμπλ, Αζαξιό (ναι, αξίζει το ρίσκο), Αβράνς, Λυών Ντουσέρ, Μπουλόν, Πο *, Εξέλσιορ, Ναϊμέγκεν *, Ντε Γκράαφτσαπ *, ΦΚ Αϊντχόφεν, Γάνδη, Ντόρτμουντ, Σουόνσι, Λέστερ (με μία απλή κάλυψη στο «Χ»…), Λα Κορούνια (με την ισοπαλία από κοντά για βοήθειες…) και με ρίσκο αργ΄τοερα, Σετούμπαλ…

*** Εντυπωσιακή, επιβλητική η εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και για μια ακόμη φορά, απέδειξε ότι είναι δύο κλάσεις πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος πλην του Ολυμπιακού (σε σχέση με αυτόν είναι μόνο μία κλάση επάνω…). Το κυριότερο στοιείο που κράτησα από την αναμέτρηση της Τετάρτης όπως άλλωστε ανέφερα και στην εκπομπή μου «X-Files - HD», στο Metropolis 95,5, λίγο μετά την λήξη του αγώνα, είναι ότι ο ΠΑΟΚ απέδειξε ότι είναι καλύτερος ακόμη σε ό,τι αφορά στην φυσική κατάσταση. Καταρρίφτηκε δηλαδή όλα όσα ισχυριζόντουσαν ορισμένοι… «γνώστες» ότι ο Παναθηναϊκός υπερέχει κατά πολύ του ΠΑΟΚ στην δύναμη και την φυσική κατάσταση.

Προτάσεις:

ΤΡΙΑΔΑ

ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ 2

ΚΛΟΥΖ – ΒΙΤΟΡΟΥΛ ΚΟΝΣΤΑΝΤΑ 1

ΠΟ – ΛΑΣ ΤΟΥΛΟΝ 1 - N/G

Τριάδα με διπλή (προσοχή, είναι δύο δελτία…). Ενα δελτίο δηλαδή με τον άσο της Πο και ένα με το Νο-Goal της. Ενδεικτικά, με 13 metro σε κάθε δελτίο (σύνολο 26 metro).

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 4-5-6)

ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ 1

ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΣΟΣΟ 1

ΓΚΡΕΝΟΜΠΛ – ΝΙΟΡ 1

ΚΑΕΝ – ΤΡΟΥΑ Χ

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Χ

ΠΕΣΚΑΡΑ – ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ Χ

Εξι μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 4-5-6 σημεία, σύνολο 22 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,50 metro τη στήλη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 4-5-6)

ΣΕΣΚΙΕ ΜΠΟΥΝΤΕΓΙΟΒΙΤΣΕ – ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ 1

ΟΡΛΕΑΝ – ΑΖΑΞΙΟ 2

ΑΒΡΑΝΣ – ΣΟΛΕ 1

ΚΟΝΚΑΡΝΟ – ΛΥΩΝ ΝΤΟΥΣΕΡ 2

ΜΠΑΣΤΙΑ ΜΠΟΡΓΚΟ – ΜΠΟΥΛΟΝ ΣΙΡ ΜΕΡ 2

ΧΑΛ – ΣΟΥΟΝΣΙ 2

Εξι μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 4-5-6 σημεία, σύνολο 22 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,30 metro τη στήλη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 4-5-6)

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΛΙΝΖ ΛΑΣΚ Χ

ΛΕ ΜΑΝ – ΡΟΝΤΕΖ ΑΒΕΡΙΟΝ Χ

ΟΣΕΡ – ΣΑΜΠΛΙ Χ

ΑΛΟΑ ΑΘΛΕΤΙΚ – ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ. Χ

ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ – ΠΙΑΣΤ ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ Χ

ΜΟΝΑΚΟ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ Χ

Εξι μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 4-5-6 σημεία, σύνολο 22 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,20 metro τη στήλη…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.