Ασοι σωτηρίας και βολικά Χ

Θανάσης Κυλώνης15 Ιουλίου 2020

Μπορεί στη σημερινή προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ στην Ελλάδα να ξεχωρίζει ο «τελικός» ΑΕΚ-ΠΑΟΚ για την 2η θέση, στοιχηματικά όμως το παιχνίδι αυτό δεν ενδείκνυται για ποντάρισμα, αφού μιλάμε για πολύ λεπτές ισορροπίες, με την Ενωση να θέλει μόνο νίκη και την ομάδα του Φερέιρα να παίζει για δύο αποτελέσματα.

Μπερδεμένο και το ματς του «Βικελίδης» απ’ την στιγμή που Άρης και Παναθηναϊκός παίζουν με ενδεκάδες ανάγκης στα τελευταία παιχνίδια. Από Ελλάδα, κράτησα μόνο το 2.40+ του G/G & Over στο Ηράκλειο, με τον ΟΦΗ να χάνει πολλές ευκαιρίες και πέναλτι στα δύο τελευταία ματς που έμεινε «άσφαιρος» και τον Ολυμπιακό να ψάχνει μια καλή εμφάνιση ύστερα από την εντός έδρας ήττα και την απώλεια του αήττητου από τον ΠΑΟΚ. Βαθμολογικές σκοπιμότητες δεν υπάρχουν, περιμένω ανοιχτό παιχνίδι με αρκετά γκολ.

Από Ιταλία, κράτησα τον άσο της Σαμπντόρια κοντά στο 2.00. Πήρε μαζεμένους βαθμούς στα τελευταία ματς αλλά ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή της, η Κάλιαρι δεν κυνηγά κάτι και οι σχέσεις των δύο προπονητών, Ρανιέρι-Τζένγκα, είναι εξαιρετικές.

Στην Πορτογαλία, ξεχωρίζει απόψε το ντέρμπι Πόρτο-Σπόρτινγκ, όπου οι «δράκοι» του Σέρτζιο Κονσεϊσάο με έναν βαθμό κατακτούν από σήμερα και μαθηματικά τον τίτλο, καθώς υπερτερούν σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με τη Μπενφίκα (εφόσον κέρδισε χθες βράδυ). Ενας βαθμός δεν θα χαλάσει ούτε τη Σπόρτινγκ στην προσπάθειά της να διατηρήσει την 3η προνομιούχο θέση, που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ κι απ’ την στιγμή που το Χ καλοπληρώνει (3.70+) αξίζει το ρίσκο νομίζω.

Βολικό Χ έχουμε και στην Πολωνία σήμερα, στο Κρακόβια-Λεχ Πόζναν, με τη Λεχ να σφραγίζει και μαθηματικά την έξοδό της στην Ευρώπη εφόσον δεν ηττηθεί από τη φιναλίστ του Κυπέλλου, η οποία δεν κυνηγά τίποτα στο πρωτάθλημα και θέλει απλά να διατηρήσει την φόρμα της ενόψει του τελικού.

Σημεία που αξίζουν το ρίσκο τους έχουμε και αύριο. Στο Λέστερ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ το διπλό πληρώνει πάνω από 4.00! Υπερβολικό όταν η Σέφιλντ πάει φουλ για Ευρώπη έχοντας κερδίσει Τότεναμ, Γουλβς και Τσέλσι (!), ενώ η Λέστερ μετά την διακοπή αλλού πατά κι άλλου βρίσκεται.

Στην Ισπανία, τρεις άσους ξεχώρισα. Το 1.80+ της Μπιλμπάο που κυνηγά Ευρώπη κόντρα στην καταδικασμένη και αποδεκατισμένη Λεγανές, το 2.00+ της Μαγιόρκα που παίζει τα ρέστα της απέναντι στην αδιάφορη και κουρασμένη Γρανάδα (έπαιζε Δευτέρα βράδυ με Ρεάλ), και το 3.60+ της Χετάφε που θέλει να διατηρήσει την 6η θέση (απευθείας όμιλοι Γιουρόπα Λιγκ) και υποδέχεται την συμπολίτισσα Ατλέτικο, η οποία εξασφάλισε και μαθηματικά πλέον την παρουσία της στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

ΤΕΤΑΡΤΗ
ΟΦΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ G/G & Over
ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΚΑΛΙΑΡΙ 1
ΚΡΑΚΟΒΙΑ - ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ Χ
ΠΟΡΤΟ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. Χ

ΠΕΜΠΤΗ
ΛΕΣΤΕΡ – ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. 2 DNB
ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΛΕΓΑΝΕΣ 1
ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΓΡΑΝΑΔΑ 1
ΧΕΤΑΦΕ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ 1 DNB

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.