Ασημακόπουλος για την γκάφα της ΕΡΤ με Πετρούνια, Γκιώνη: «Δεν υπάρχει σεβασμός και προγραμματισμός»

Metrosport Team26 Ιουλίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Ασημακόπολος και αναφέρθηκε στην γκάφα της ΕΡΤ να μην μεταδώσει ζωντανά τις προσπάθειες των Πετρούνια και Γκιώνη.

«Γενικότερα δεν γίνεται σωστά η κάλυψη από την ΕΡΤ. Είναι λάθος το πρόγραμμα για την κάλυψη των αγώνων. Δεν μιλάμε για ένα κανάλι, αλλά για τρία. Δεν υπάρχει προγραμματισμός για το τι συμβαίνει μέσα και έξω από τα γήπεδα. Πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων υπήρχαν πολλές διαδηλώσεις κατά του μεγάλου θεσμού που δεν καλύφθηκε ποτέ και δεν το είδαμε. 

 Αν ανοίξουμε την τηλεόραση δεν ξέρουμε τι συμβαίνει και τι αξίζει να βλέπουμε. Θα μπορούσε να είχε γίνει ένα Ολυμπιακό κανάλι 24ώρης βάσης για να βλέπουμε ανά πάσα στιγμή το τι γίνεται. Δεν υπάρχει πρόγραμμα και εκεί διαφωνώ με την ΕΡΤ. Πριν κόψει τον Γκιώνη πέντε λεπτά βλέπαμε ένα ματς Ισπανού με Ιάπωνα που δεν ενδιέφερε κανέναν. Δεν είναι θέμα Ιαπώνων. Η εικόνα είναι διεθνής και φεύγει από την ΔΟΕ και πάει στα κανάλια που έχουν κάνει συμφωνία για να καλύπτουν τους αγώνες. Δεν καλύπτουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Ιάπωνες, αλλά η ΔΟΕ. Δεν είχε γίνει καμία προεργασία. Έπρεπε καθημερινά να υπάρχει συντονισμός. Δεν υπάρχει αυτό που βλέπουμε. 

Δεν μπορεί να αφήνουμε το πρόγραμμα στην τύχη. Δεν γίνεται να μας δίνουν τζούντο, ενώ δίπλα γίνεται μια σούπερ ματσάρα μπάσκετ. Έπρεπε να υπάρχει ένας σκηνοθέτης που ανά πάσα στιγμή να δείχνει ότι είναι ενδιαφέρον. Εμείς το παίρνουμε και το ρίχνουμε χύμα για να καλύψουμε ώρες τηλεθέασης. Ένα διάστημα η ΕΡΤ υπολόγιζε τα λεφτά, αλλά τώρα δεν νομίζω ότι έχει θέμα. Πιστεύω ότι είναι θέμα ανθρώπων και ικανοτήτων που έχει ο καθένας. Γιατί με αυτό που γίνεται φαίνεται ότι δεν υπάρχει σεβασμός».

Και κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά: « Αυτό που συζητιέται μέχρι στιγμής και είναι κορυφαίο γεγονός είναι η ήττα των Αμερικανών από την Γαλλία».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.