Ασφυκτικό πρέσινγκ από την Μπολόνια

Metrosport Team27 Ιανουαρίου 2021

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι βρίσκεται με την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Αθήνα και είναι απόλυτα αφοσιωμένος στο σημερινό παιχνίδι. Την ίδια στιγμή τα ιταλικά ΜΜΕ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν με δημοσιεύματα δίνοντας επιπλέον πληροφορίες για το ασφυκτικό πρέσινγκ της Μπολόνια αφού θέλει να εντάξει στο δυναμικό της άμεσα τον Πολωνό φορ. 

Χθες λοιπόν, η ιστοσελίδα «Il Corriere di Bologna» σημείωσε πως ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με τον ιταλικό σύλλογο και πως πλέον έχει μπει στην τελική ευθεία το κομμάτι της διαπραγμάτευσης των δυο συλλόγων. Οι Ιταλοί αναφέρουν πως ο Πολωνός επιθετικός έχει συμφωνήσει σε συμβόλαιο ύψους 400.000 ευρώ συν μπόνους. Όπως αναφέρει πάντα το εν λόγω δημοσίευμα, η ομάδα του Σίνισα Μιχαϊλοβιτς ψάχνει να βρει και την κατάλληλη φόρμουλα με τον Δικέφαλο του Βορρά όσον αφορά την ρήτρα του Σφιντέρσκι. «Η οψιόν θα οριστεί στα 7 εκατομμύρια, με την Μπολόνια να έχει το δικαίωμα να την αποπληρώσει σε διάστημα 2 ετών, με την προϋπόθεση ο Πολωνός να σκοράρει τουλάχιστον 7 γκολ μέχρι το τέλος της σεζόν. Σε διαφορετική περίπτωση οι δύο ομάδες θα διαπραγματευτούν και πάλι την τιμή της μεταγραφής του» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αποφασίζει ο Τσόλακ

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το θέμα του δανεισμού του Τσόλακ. Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον για τον Κροάτη φορ και μάλιστα ο τελευταίος είναι αυτός που θα κληθεί να επιλέξει αφού αμφότερες καλύπτουν το συμβόλαιο του μέχρι το τέλος της σεζόν. Μάλιστα μια εξ αυτών είναι η Καϊσέρισπορ στην οποία αγωνίζεται ο Ενρίκε. Οι αλλες δυο ομάδες δεν είναι από την Τουρκία αλλά από πιο προηγμένα Πρωταθλήματα και αυτό ίσως παίξει ρόλο στην τελική επιλογή του Κροάτη. Εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν και εντός της ημέρας ανεξάρτητα του αν ο Ρέμπε είναι με την ομάδα στην Αθήνα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.