«Άσφαιρος» ξανά ο Μακεδονικός, έμεινε στο 0-0 κόντρα στον ΠΑΟ Κουφαλίων

Αχίλλειος Έξαρχος25 Απριλίου 2021

Μακριά από τη νίκη έμεινε για ακόμη ένα παιχνίδι ο Μακεδονικός, ο οποίος «κόλλησε» στο μηδέν και στα Κουφάλια απέναντι στον τοπικό ΠΑΟ. 

Οι «πράσινοι» έδειξαν και πάλι χτυπητές αδυναμίες σε ό,τι αφορά το σκοράρισμα, αφού παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. 

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό καθ’ όλο το 90λεπτο, αφού και η ομάδα των Κουφαλίων στάθηκε ανταγωνιστικά, είχε τις δικές της καλές στιγμές για να σκοράρει και τον γκολκίπερ Χατζηλάρι σε εξαιρετική κατάσταση να φωνάζει «παρών» όποτε χρειάστηκε.

Ο Μακεδονικός απείλησε πρώτος στο 8’ με κοντινό πλασέ του Ζαννάκη που απέκρουσε ο Χατζηλάρι και στο 23’ ο Ιγνατίδης είχε σουτ άουτ. Στο 26’ ο Τάχατος σούταρε για τα Κουφάλια και η μπάλα αφού κόντραρε σε σώμα αμυνόμενου κατέληξε κόρνερ, σε μια φάση που οι γηπεδούχοι φώναξαν για πέναλτι. Ο Μακεδονικός συνέχισε να απειλεί με τις κεφαλιές των Δοϊρανλή (34’), Ιγνατίδη (40’) που πέρασαν άουτ, ενώ στο 50’ υπήρξαν χλιαρές διαμαρτυρίες για σπρώξιμο του Ζαννάκη εντός περιοχής. Στο 58’ ο Μακεδονικός έχασε τεράστια ευκαιρία όταν μετά από λάθος του Κοντσίδη, ο Ιγνατίδης σούταρε εντός περιοχής και ο Χατζηλάρι με τη βοήθεια του δοκαριού απέκρουσε σε κόρνερ. Ακολούθησε νέα μεγάλη ευκαιρία για τους «πράσινους» στο 77’. Ρακαβίνας και Προσκυνητόπουλος συνδυάστηκαν εξαιρετικά όμως ο τελευταίος νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Χατζηλάρι. Στο 83’ ο Γρηγοριάδης μπλόκαρε σουτ του Κωτούλα, ενώ στο 90’ ο Ρακαβίνας σημάδεψε από πολύ κοντά το κάθετο δοκάρι των Κουφαλίων. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τον Μακεδονικό να μένει με δέκα παίκτες στο τέλος λόγω αποβολής του Τζελίδη (94’) με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ (Μαϊδάτσης): Χατζηλάρι, Φασουλάκος, Μαγουλάς, Κοντσίδης, Γάκης, Κούφας, Τάχατος (82’ Χαχαμίδης), Κωτούλας, Νιζάμης, Στεφανίδης (90’+2’ Λιόνης), Βελλίνης (69’ Παπαδάκης).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Παντζιαράς): Γρηγοριάδης, Τζελίδης, Καραμπάς (73’ Ρακαβίνας), Τσιαμπάζης, Προσκυνητόπουλος, Δοϊρανλής (55’ Κορέας), Πολυζωίδης, Καράμπελας, Ιγνατίδης (73’ Μαυρομάτης), Τσουκάνης, Ζαννάκης (82’ Διγκόζης).'

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.