ΑΣΕΠ: 215 προσλήψεις στους δήμους Παύλου Μελά, Κασσάνδρας, Κατερίνης

Metrosport Team11 Αυγούστου 2021

Πέντε νέες προκηρύξεις για 260 προσλήψεις σε Δήμους για την καθαριότητα των σχολείων.

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενενήντα εννέα (99) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Κατερίνης, και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων.

Η προκήρυξη ΕΔΩ

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενενήντα έξι (96) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Παύλου Μελά, και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων.

Η προκήρυξη ΕΔΩ

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι τριών (23) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Ανατολικής Σάμου και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων.

Η προκήρυξη ΕΔΩ

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι (20) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Κασσάνδρας, και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων.

Η προκήρυξη ΕΔΩ

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι δύο (22) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Μυλοποτάμου, και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά) προσόντα.

Η προκήρυξη ΕΔΩ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.