«Άσχημο να κατεβαίνει ο Άρης με 13 παίκτες στην αποστολή»

Metrosport Team08 Ιουλίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Κατσιαρός και μίλησε για το ντέρμπι του Άρη με τον Ολυμπιακό, το ναυάγιο της μεταγραφής του Γιάννη Φετφατζίδη στην Αλ Αΐν, αλλά και για το γεγονός ότι οι κίτρινοι έμειναν με 13 παίκτες στα εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επιστροφή του Φέτφα: «Δεν νομίζω να ξεκινήσει ο Φετφατζίδης. Το κακό είναι ότι δεν υπάρχουν επιλογές. Ένας κίνδυνος τραυματισμού θα κάνει ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Πήρε μεταγραφή και ήρθε ξανά πίσω», για να προσθέσει: «Δεδομένου ότι πολλοί παίκτες δεν είχαν ποτέ γεμάτες σεζόν σε άλλες ομάδες, βλέπουμε αυτή την κόπωση στα τελευταία ματς. Θα ήθελα να βλέπω κι άλλα νέα παιδιά στο ρόστερ. Είναι άσχημο ο Άρης να κατεβαίνει με 13 παίκτες. Ο Μπαγκαλιάνης πρέπει να δουλέψει ακόμα περισσότερο γιατί μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Πολλά παιδιά από την Κ19 θα μπορούσαν να είχαν θέση στην πρώτη ομάδα. Μεγάλη απογοήτευση ήταν ο αποκλεισμός στο Κύπελλο και τώρα κάποιοι τα ισοπεδώνουν όλα. Εμένα μου αρέσει η ομάδα να εξελίσσεται. Πάνω σε κάποιους χτίζεις την επόμενη μέρα. Εμείς θέλουμε ο Άρης να βγαίνει κάθε χρόνο Ευρώπη και επιτέλους να έρθει ένας τίτλος στο Βικελίδης».

Για τον Ματέο Γκαρσία:

«Ο Άρης πρέπει να κάνει καλύτερη χρονιά τη νέα σεζόν και ήδη οι άνθρωποι του συλλόγου σχεδιάζουν την επόμενη μέρα με σκοπό να γίνει η άρση του ban, ώστε να μπορέσει να κάνει μεταγραφές και να παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατός του χρόνου».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.