«Ας παίξουν μαζί Ακπομ - Σφιντέρσκι, τα ίδια λέγαμε για τον Λάμπρου»

Metrosport Team24 Ιανουαρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Απόστολος Τσουρέλας και σχολίασε την εμφάνιση της ομάδας στον αγώνα με τη Λαμία.

Ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου έκανε λόγο για κακή εμφάνιση, η οποία κρούει το «καμπανάκι» ενόψει της συνέχειας. Επίσης, υποστήριξε πως είναι θέμα ποδοσφαιριστών να αλλάξει η εικόνα του ΠΑΟΚ, ενώ, παράλληλα, πρόσθεσε πως απαιτείται καλύτερη διαχείριση του υλικού.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ με τη Λαμία: «Η εμφάνιση ήταν συνέχεια μιας άλλης κακής εμφάνισης, μιας ήττας που για να την καταπιούμε μεγάλη προσπάθεια. Είμαστε σε ένα οριακό σημείο για το Πρωτάθλημα. Ήχησε το καμπανάκι και δεν ξέρω αν το ακούμε ή με κάποιες προφάσεις προσποιούμαστε ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Ο ΠΑΟΚ για κάποιους λόγους δεν παίζει καλά. Πρέπει να βρεθούν οι λύσεις, οι παίκτες να αποδείξουν ότι όντως αξίζει ο ΠΑΟΚ να είναι εκεί που είναι. Και να πάει ακόμη καλύτερα στη συνέχεια ώστε να διεκδικήσει με καλύτερες προϋποθέσεις το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Στην ομάδα υπάρχουν όλα τα εχέγγυα, υπάρχουν τα πάντα. Όλα είναι τακτοποιημένα. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ποδοσφαιριστές είναι να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο γήπεδο και η ομάδα θα πάει μπροστά. Να σταματήσει ο ποδοσφαιρικός κατήφορος. Δεν διανοούμαι ότι κόντρα στη Λαμία θα πρέπει να ρίχνουμε τα βάρη στον προπονητή, όπως συνέβαινε παλιά. Οι παίκτες από μόνοι τους πρέπει να βρουν τις λύσεις».

Για την αναγκαιότητα μεταγραφών: «Ναι να πάρουμε παίκτες, όμως θα είναι καλύτεροι από αυτούς που είναι τώρα; Αν είναι να πάρουμε έναν παίκτη, αυτός πρέπει να είναι ενδεκαδάτος».

Για τον Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος ζητά επιθετικό: «Δεν είδαμε ποτέ μαζί να αγωνίζονται ο Άκπομ με τον Σφιντέρσκι. Τα ίδια λέγαμε και για τον Λάμπρου και δείτε τι μας έδειξε το παιδί. Τρομάξαμε έναν παίκτη σαν τον Άκπομ να τον φτάσουμε σε ένα καλό επίπεδο. Και τώρα αυτόν τον παίκτη τον αμφισβητούμε. Απαιτείται καλύτερη διαχείριση του έμψυχου υλικού».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.