«Ας επιλέξει ο Δρακόπουλος τους συνεργάτες του»

Γιάννης Τσερβίνης07 Σεπτεμβρίου 2020

Παρελθόν πριν ακόμη γίνει παρόν με την συγκρότηση διοικητικού συμβουλίου και την τοποθέτηση τεσσάρων μελών αποτελεί η επιτροπή των ποδοσφαιρικών παραγόντων του Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Μετά από τη συνάντηση που έγινε σήμερα το απόγευμα εκδόθηκε ανακοίνωση η οποία αναφέρει:  

«Ύστερα από τις σημερινές δηλώσεις του Προέδρου της ΚΑΕ Θεοδώρου Δρακοπούλου ο οποίος με εκκωφαντικό τρόπο δήλωσε σε μέσο ενημέρωσης της πόλης την αντίθεσή του στην διαφαινόμενη συμμετοχή μελών της Επιτροπής στο νέο Δ.Σ. της προσπάθειας επανεκκίνησης μέσω του Ηρακλή Αμπελοκήπων μιλώντας μάλιστα και με ονόματα, σύσσωμη η Επιτροπή επανεκκίνησης αποσύρεται από την συμμετοχή της στην προσπάθεια αυτή και καλεί τον Πρόεδρο της ΚΑΕ κύριο Θεόδωρο Δρακοπούλο να επιλέξει ο ίδιος τους συνεργάτες που επιθυμεί και να συνεχίσει την απρόσκοπτη χρηματοδότηση της ομάδος για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021.

Τέλος δηλώνουμε στον φίλο και Πρόεδρο κύριο Ιωάννη Ζαντόπουλο ότι τον ευχαριστούμε δημόσια για την ειλικρινή στάση του στις διαπραγματεύσεις και του ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο που έχει αναλάβει.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.