Ας εμπιστευτούμε τις παραστάσεις από υψηλότερο επίπεδο του Μπότο

Κώστας Πετρωτός29 Δεκεμβρίου 2021

Έχουν τοποθετηθεί ουκ ολίγοι (μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ, ρεπόρτερ της Μπενφίκα και της Σαχτάρ, αλλά και στελέχη της πορτογαλικής ομάδας που έχουν συνεργαστεί μαζί του) για τον Ζοσέ Μπότο.

Άπαντες συμφώνησαν στην ανάγκη, ο 55χρονος νέος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟK να στηριχθεί ουσιαστικά από την οικογένεια Σαββίδη. Δεν έχουν άδικο και σωστά το υπογραμμίζουν.

Ωστόσο, υπάρχει ένα στοιχείο που δεν πρέπει να υποτιμήσουμε. Ποιο είναι αυτό; Η εμπειρία από υψηλότερο του ΠΑΟΚ επίπεδο που κουβαλά ο Ποερτογάλος. Τόσο η Μπενφίκα στην οποία δούλεψε έντεκα χρόνια ως αρχισκάουτ, όσο και η Σαχτάρ είναι οργανισμοί με συμμετοχή στο κορυφαίο επίπεδο.

Κατά συνέπεια, ο Μπότο έχει δει πράγματα που ίσως ο ΠΑΟΚ δεν τα έχει ακόμη. Μπορεί η δική του ανάλυση για το που χρειάζεται ενίσχυση ο οργανισμός ΠΑΟΚ να επηρεάσει την σκέψη του Ιβάν και του Γιώργου Σαββίδη στο πώς πρέπει να λειτουργεί ο σύλλογος.

Υπό αυτό το πρίσμα ίσως είναι καλύτερα να περιμένει η ΠΑΕ μερικές μέρες μέχρι να πάρει ο Πορτογάλος μία πρώτη γεύση από την νέα ομάδα του και στην συνέχεια να τον παρουσιάσει στον κόσμο. Tότε θα έχουν μεγαλύτερη σημασία και οι δικές του τοποθετήσεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.