Ας είναι το τελευταίο λάθος στο Ιβανώφειο, ώρα για απαντήσεις από τους παίκτες!

Στέλιος Παρθενάκης06 Μαρτίου 2021

Ο Ηρακλής δοκιμάζεται σήμερα στο Περιστέρι και την Τετάρτη παίζει με τον Άρη. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που αφορούν τη γενικότερη λειτουργία της ομάδας είτε αγωνιστικά είτε εξωαγωνιστικά που πρέπει να τα εξετάσουμε...

Η θέση του Σκουρτόπουλου

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν ξέρω αν είναι καλός προπονητής, αλλά έχει την εμπειρία διαχείρισης. Το σίγουρο είναι ότι θέλει τον χρόνο του και θα προσπαθήσει μέσα από την δική του γωνία να βελτιώσει τα πράγματα. Πάντως, είναι για τον ίδιο ένα στοίχημα να αλλάξει την εικόνα της ομάδας.Ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει πολύ χεόνο στη διάθεσή του, αλλά θέλει να κάνει ότι περισσότερο μπορεί παρά τις δυσκολίες και την τρίτη αλλαγή στον πάγκο του "Γηραιού".

Οι παίκτες και ο Καρβέλας

Αν οι παίκτες του Ηρακλή μπουν με Περιστέρι και Άρη στο παρκέ και μασάνε σίδερα, τότε οι δυο νίκες δεν είναι απίθανο σενάριο. Δεν μπορεί να ξέχασαν το μπάσκετ που ήξεραν, άσχετα αν υπάρχει δεδομένο πρόβλημα χημείας στην ομάδα. Θα έχουν ευκαιρίες να δείξουν την αξία τους.

Ακόμα, ο Δημήτρης Καρβέλας τιμωρήθηκε με δίμηνη απαγόρευση από τα παρκέ και η ΚΑΕ Ηρακλής με 44.000. Πολλοί αναρωτιούνται για το μέγεθος, όμως υπάρχει σχετικός κανονισμός που πολύ εύστοχα ανέλυσαν το βράδυ Παρασκευή ικανότατοι συνάδελφοι σε λάιβ εκπομπή, που μας κρατάει παρέα κάθε βράδυ σε όλη την καραντίνα και πραγματικά είναι άξιοι συγχαρητηρίων! Για τον λόγο αυτό οι κυανόλευκοι έχουν ένα κίνητρο παραπάνω να δώσουν απαντήσεις και να υπερασπιστούν τα θέλω της ομάδας!

Ο Χάγκινς και τα λάθη 

Πάμε τώρα στα του Χάγκινς. Το λάθος που έγινε στον αγώνα με τον Ιωνικό είτε καταλήξει σε αρνητικό είτε σε θετικό αποτέλεσμα δεν ήταν και η καλύτερη διαφήμιση για τον Ηρακλή. Η απόφαση θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα λογικά και στο Ιβανώφειο ελπίζουν σε καθαρή κρίση και μη τιμωρία. Ο Αθλητικός Δικαστής έχει όλο το υπόμνημα στα χέρια του και θα αποφασίσει σίγουρα με τη δική του κρίση. 

Τι πρέπει να γίνει 

Ο Ηρακλής εκτέθηκε μόνος του και πλέον πέρα από την οικονομική συνέπεια και τη δεδομένη προσφορά του Θόδωρου Δρακόπουλου χρειάζεται στελέχωση και οργάνωση! Ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με τον κόσμο  και παίκτες να … ματώνουν για τη φανέλα. Ο Ζιάγκος έφυγε, ο Καλύβας έφυγε, ο Σκουρτόπουλος είναι τώρα. Αν οι παίκτες ΟΛΟΙ είναι ικανοποιημένοι με ρεκόρ 1 νίκη και 6 ήττες, δεν μπορεί να ειπωθεί τίποτα. Υπάρχουν μπροστά τους ματς να αποδείξουν τι αξίζουν! Το αγωνιστικό με το εξωαγωνιστικό δεν έχει καμία σχέση αυτή τη στιγμή.

Όποια και αν είναι η απόφαση για τον Χάγκινς ίσως ακολουθήσουν ενστάσεις στο ΑΣΕΑΔ και χρόνος για νέες αποφάσεις. Περιστέρι, Άρης και Μεσολόγγι. Είναι μάγκες οι παίκτες να πάρουν τρεις νίκες και να εξιλεωθούν; Δε τους λείπει απολύτως τίποτα!


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.