ΑΣ Άρης: «Για το αύριο της ομάδας, που στα δύσκολα δεν το έβαλε ποτέ κάτω»

Metrosport Team22 Ιουλίου 2020

Κάλεσμα προς του φίλους της ομάδας ενόψει της σημερινής συνέλευσης που θα γίνει στο «Αλεξάνδρο Μέλαθρο» για το μέλλον του τμήματος μπάσκετ έκανε ο Ερασιτέχνης Άρης

Μέσω ανάρτησης του τονίζει: «Η αλήθεια είναι ότι το «Nick Galis Hall» μας έλειψε. Αλλά απόψε, στις 20:00, πάμε για κάτι πολύ πιο σημαντικό από έναν αγώνα. Γενική συνέλευση Α.Σ. Άρης, στις 20:00. Για το «αύριο» της ομάδας που στα δύσκολα δεν το έβαλε ποτέ κάτω».

Νέος εκπρόσωπος του Α.Σ. στην ΚΑΕ Άρης ο Γιώργος Αιγίδης

Μετά από απόφαση που λήφθηκε στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Α.Σ. ΑΡΗΣ την Τρίτη 21/07, νέος εκπρόσωπός του Ερασιτέχνη στην Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ορίστηκε ο Γιώργος Αιγίδης. Ο κ. Αιγίδης είναι γενικός γραμματέας στο δ.σ. του Ερασιτέχνη και διετέλεσε μέλος του συμβουλίου της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ στο πρόσφατο παρελθόν.  

Ο κ. Αιγίδης παίρνει τη θέση του Αναστάσιου Μωϋσιάδη στο διοικητικό συμβούλιο της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη. Ο κ. Μωϋσιάδης, ο οποίος παραμένει στο διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ., πρόσφερε πολύτιμες υπηρεσίες στην Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, σε μία δύσκολη εποχή. Τον ευχαριστούμε γι' αυτήν την προσφορά του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.