Αρζουμανίδης: «Να λάμψει η δικαιοσύνη, μη στιγματίζεται για πορνεία η πάλη»

Metrosport Team18 Φεβρουαρίου 2021

Ο Γιάννης Αρζουμανίδης, που διεκδικεί την προεδρία στην Πάλη, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τις καταγγελίες για κύκλωμα πορνείας στην Ομοσπονδία Πάλης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα δεδομένα της κατάστασης:

«Προχώρησε η κατάσταση, αναμοχλεύεται ένα περιστατικό που είχε κλείσει. Μας είχε προβληματίσει ως περιστατικό. Η Ομοσπονδία «χτύπησε» την οικογένεια για να ζητήσει συγγνώμη. Συνοπτικά θα αναφέρω ότι είναι ένα περιστατικό που οφείλεται στο κοντινό παρελθόν. Άτομα της προηγούμενης, πολύ γενικά το λέω λόγω προσωπικών δεδομένων, μέλη της νυν διοίκησης, ενδεχομένως να γνώριζαν το ατυχές γεγονός. Ένας προπονητής που δεν είχε σχέση με την Ομοσπονδία, αλλά με βάσει τα στοιχεία, έκανε μια παραπλάνηση ανηλίκου. Έχει τιμωρηθεί. Πρόκειται για ένα ανήλικο κορίτσι 12 χρονών. Ήταν προπονητής και αποπλάνησε αθλήτριά του. Αυτά έχουν αποδοθεί στη δικαιοσύνη, έχει καταδικαστεί. Το ζήτημα που συζητά η κοινωνία, είναι τι έκανε τελικά η Ομοσπονδία στο να μπορέσει να τιμωρήσει τον άνθρωπο και να κάνει διορθωτικές ενέργειες. Απλά ανέστειλε τις δραστηριότητές του. Αντί να πάρει μέτρα κατά του, πήρε χλιαρά μέτρα. Έγινε κίνηση εντυπωσιασμού που πήγε ο νυν πρόεδρος στον Εισαγγελέα, λες και είναι ντεντέκτιβ, λέγοντας κάτσε ψάξε και δες αν υπάρχει κάτι μηνύσιμο και διερεύνησέ το. Αυτό δεν είναι καταγγελία που έκανε ο πρόεδρος. Αυτό είναι κάτι φρέσκο. Οι άνθρωποι έχουν προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα στον αθλητικό εισαγγελέα».

Για το τι λέει η μητέρα:

«Η μητέρα κατά τα λεγόμενά της απ’ όσα διάβασα, η Ομοσπονδία ήξερε και σιωπούσε. Ότι υπάρχει συγκάλυψη στην αποπλάνηση ανηλίκου. Είχαν βγει στη φόρα σε site άλλα περιστατικά και έχουν γίνει καταγγελίες. Περιμένουμε από την Ομοσπονδία να πάρει θέση, όχι με δελτία Τύπου. Τι ενέργειες θα κάνουν από εδώ και πέρα; Θα λάμψει η αλήθεια στη δικαιοσύνη; Να μην κάνει κακό στο άθλημα όλο αυτό. Δεν πρέπει να στιγματίζονται οι άνθρωποι του χώρου. Ως άθλημα έχουμε φέρει διακρίσεις».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.