Αρζουμανίδης: «Άτομα της Ομοσπονδίας ξέρουν και σιωπούν»

Metrosport Team25 Ιανουαρίου 2021

Για το βιασμό της 11χρονης κοπέλας από τον προπονητή της μίλησε ο  αθλητής της πάλης, Γιάννης Αρζουμανίδης, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τονίζοντας ότι δεν γίνεται η Ομοσπονδία να κωφεύει και να παγώνει το θέμα. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Συνέβη ένα ατυχές περιστατικό. Ένα νεαρό κορίτσι αποπλανήθηκε από ενήλικο προπονητή. Αυτό συμβαίνει στους ανθρώπους, το έχουμε δει και σε άλλα. Αυτό που δεν είναι αποδεκτό είναι ότι η Ομοσπονδία να κωφεύει και να παγώνει το θέμα. Δεν μπορεί να κρατά μια χλιαρή στάση. Για αυτό σχολίασα το δελτίο τύπου. Αντί να ζητάμε εμείς συγγνώμη για το κοριτσάκι, προσπαθούσε να αποσιωπήσουμε το γεγονός. Πολλά μέλη του νυν ΔΣ ήταν και τότε. Μόνο πρώην πρόεδρος ο κ. Κώστας Θάνος. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μιλάει. Έχει εξουσιοδότηση; Φαίνεται ότι επηρεάζει ακόμη και τον ίδιο τον πρόεδρο. 

Σε ένα τόσο μεγάλο θέμα να παίρνουν μια στάση παγερή; Πάνε να κρύψουν την διασύνδεση του προπονητή και της Ομοσπονδίας. Ήταν κοντινός συνεργάτης της Ομοσπονδίας. Ζητάμε να γίνει κάθαρση. Δεν μας εκπροσωπούν αυτά τα άτομα. Δεν μπορούμε να έχουμε άτομα που μας εκπροσωπούν και δεν αντιδρούν. Να ξεκαθαρίσω ότι τα πράγματα βγαίνουν στην επιφάνεια, εγώ εμφανίζω με τεκμήρια τις θέσεις μου. Εγώ ως ερασιτέχνης ρεπόρτερ εμφάνισα κάποια ζητήματα που τεκμηριώνουν ότι τον άνθρωπο τον έκαναν συμβόλαιο ως τεχνικό σύμβουλο της Ομοσπονδίας. Ποιος εγγυήθηκε για αυτό; Ποιος στήριξε το συμβόλαιο του; Δεν πρέπει να πάρουν θέση; Κάποια μέλη του ΔΣ αποσιωπούν ενώ ξέρουν».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.