Αρβανίτης: «Είναι μονόδρομος τα κλειστά γήπεδα»

Στέλιος Παρθενάκης16 Μαρτίου 2020

Το Αλεξάνδρειο σαν σύνολο εγκαταστάσεων, αλλά και όλοι οι χώροι του ΑΣ Αρης αποφασίστηκε να κλείσουν για να υπάρχει προστασία από την απειλή του κορωνοϊού.

Ο πρόεδρος του ΑΣ Αρης και αντιπρόεδρος της κίτρινης ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, μίλησε στην Metrosport για το κλείσιμο των γηπέδων και την παύση όλων των αγωνιστικών υποχρεώσεων. “Δεν υπήρχε καμιά άλλη λύση για το συγκεκριμένο θέμα. Θα πρέπει να προστατέψουμε την υγεία των παικτών, των προπονητών και όλων ανθρώπων που είναι στην ομάδα. Αλλωστε, συμμορφωθήκαμε άμεσα με τις υποδείξεις των αρμόδιων φορέων, μιας και τα κλειστά γήπεδα τουλάχιστον μας καθιστούν δεδομένο ότι μειώνουμε τις πιθανότητες. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει αυτές τις δυο εβδομάδες και μετά να εκτιμηθεί πάλι η κατάσταση. Το μπάσκετ και αθλητισμός έρχεται σε δεύτερη μοίρα, όταν υπάρχουν κίνδυνοι για την υγεία μας. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, μένουμε σπίτι και προσέχουμε. Μιλάω συνέχεια με ανθρώπους από την Ιταλία και ζουν τραγικές στιγμές. Να προλάβουμε τα χειρότερα...”.

Οι ιθύνοντες του μπασκετικού τμήματος προσπαθούν να είναι συνεπείς στις οικονομικές υποχρεώσεις, ενώ οι περισσότεροι ξένοι δεν αποκλείεται να αναχωρήσουν για τις πατρίδες του μέχρι να ανακοινωθεί επανέναρξη των προπονήσεων.

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (16/3)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.