Άρσεναλ: «Όποιος δώσει εισιτήρια σε οπαδούς της Μπάγερν, αποκλείεται»

Δημήτρης Μπασμπαρέλας08 Απριλίου 2024

«Όποιος δώσει εισιτήρια σε οπαδούς της Μπάγερν, αποκλείεται», λέει η Άρσεναλ, που προσπαθεί να αποφύγει τα λάθη του παρελθόντος. Ο λονδρέζικος σύλλογος έχει θορυβηθεί από την απαγόρευση εισόδου των Γερμανών οπαδών, ύστερα από τιμωρία τους από την UEFA και φοβάται για τυχόν... εισβολή στο γήπεδό της... ενόψει βεβαίως της αναμέτρησης στο Emirates για τα προημιτελικά του Champions League.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (9/4, 22:00 ώρα Ελλάδας. Η Άρσεναλ έφτασε μάλιστα στο σημείο προειδοποιήσει και να αποκλείσει τους οπαδούς της, σε περίπτωση που διαπιστωθεί, ότι πούλησαν τα εισιτήριά τους σε οπαδούς της Μπάγερν Μονάχου ενόψει του αυριανού αγώνα των προημιτελικών του Champions League. Άλλωστε, η Μπάγερν θα ταξιδέψει χωρίς φιλάθλους στο πλευρό της, μετά από τον αποκλεισμό τους από την UEFA, επειδή άναψαν πυρσούς και βεγγαλικά στις αναμετρήσεις με Κοπεγχάγη και Λάτσιο.

Στην Άρσεναλ, με βάση τα δημοσιεύματα, ανησυχούν ότι οι οπαδοί της Μπάγερν μπορεί να προσπαθήσουν ακόμη και να αγοράσουν εισιτήρια πριν από το παιχνίδι και ως εκ τούτου έχουν λάβει μέτρα για να το αποτρέψουν.

Για να αποφευχθούν πιθανά επεισόδια, η Άρσεναλ δεν έχει διαθέσει εισιτήρια σε κανένα νέο μέλος, που έχει εγγραφεί μετά από τις 11 Μαρτίου, πριν δηλαδή από την κλήρωση των αγώνων για τους «8». Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας μπορούν να λαμβάνου τα εισιτήριά τους μόνο μέσω της επίσημης υπηρεσίας εισιτηρίων του συλλόγου.

«Υπάρχει πρόσθετος κίνδυνος, που σχετίζεται με αυτό το παιχνίδι, επειδή η Μπάγερν Μονάχου δεν επιτρέπεται να έχει οπαδούς», ανακοίνωσε η Άρσεναλ στους υποστηρικτές της.

Η Μπάγερν, η οποία επίσης τιμωρήθηκε, τόσο με μία αγωνιστική, όσο και με χρηματικό πρόστιμο ύψους 30.000 λιρών για το ματς με την Κοπεγχάγη, προέτρεψε τους υποστηρικτές της να μην ταξιδέψουν στο Λονδίνο.

Στον βαυαρικό σύλλογο έχουν παραχωρηθεί μόλις 200 εισιτήρια για φίλους και συγγενείς, ενώ περίπου 20 ανώτερα στελέχη θα είναι επίσης στο γήπεδο.

Για όσους θυμούνται, η Άρσεναλ θέλει αν μη τι άλλο να αποφύγει το «κάζο» του παρελθόντος και την επανάληψη δυσάρεστων σκηνών, το 2017, όταν χιλιάδες οπαδοί της Κολωνίας αγόρασαν εισιτήρια για έναν αγώνα του Europa League. Είχαν βρεθεί μάλιστα περισσότεροι από 30.000 στο Emirates.

Θυμηθείτε επίσης τι έκαναν Άρσεναλ και Μπάγερν στους «16», όταν και εξασφάλισαν το εισιτήριο για τις οκτώ καλύτερες ομάδες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.