Άρσεναλ - Νιουκάστλ 0-0: «Στοπ» στους «κανονιέρηδες» από την έκπληξη της φετινής Premier League

Metrosport Team03 Ιανουαρίου 2023

Στην εμβόλιμη 19η αγωνιστική της Premier League η Άρσεναλ υποδέχθηκε την Νιούκαστλ σε μια μάχη... κορυφής όσο και αν αυτό ακούγεται ασυνήθιστο. Οι «κανονιέρηδες» ήθελαν την νίκη για να αποσπαστούν έστω και προσωρινά με 10 πόντους από την Μάντσεστερ Σίτυ ενώ οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν στο Λονδίνο για να τους χαλάσουν το... πάρτυ και την εξαιρετική τους πορεία. Και τα κατάφεραν αφού απέσπασαν ισοπαλία, 0-0.

Από στιγμές η αναμέτρηση δεν είχε πολλές αναμενόμενο αν σκεφτεί κανείς ότι τέθηκαν αντιμέτωπες οι δύο καλύτερες άμυνες του Αγγλικού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι απείλησαν δύο φορές στην έναρξη της αναμέτρησης με Τσάκα (5') και Σάκα (7') ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή στιγμή στο πρώτο μέρος με τον Ζοέλιτον στο 45'+2'.

Το δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο είχε ακριβώς την ίδια έκβαση με το πρώτο, μόνο που αυτή την φορά οι γηπεδούχοι πίεσαν και είχαν τις στιγμές τους στο φινάλε του αγώνα όπου η Νιουκάστλ περίμενε πίσω, έχοντας βολευτεί και με την ισοπαλία. Δύο καλές στιγμές και πάλι στο 80' και στο 88' με Μαρτινέλι και Ενκέτια χωρίς όμως καμία να μετατραπεί σε γκολ. Έτσι η Άρσεναλ παρέμεινε πρώτη στο +8 από την Σίτυ με 44 βαθμούς σε 17 αναμετρήσεις, ενώ η Νιουκάστλ στην 3η θέση, ισόβαθμη πλέον με την Γιουνάιτεντ με 35 βαθμούς.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της Premier League:


Λέστερ - Φούλαμ 0-1
Έβερτον - Μπράιτον 1-4

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.