Αρραβώνας Πέλκα: Ο κουμπάρος Τσονάκας, ο Ατζούν και το ΠΑΟΚτσήδικο reunion

Χάρης Δημαράς18 Ιουνίου 2021

Μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους πέρασαν χθες το βράδυ ο Δημήτρης Πέλκας και η σύντροφός του, Κυβέλη Μάρδα. 

Ο αρραβώνας τους τελέστηκε σε ένα πανέμορφο σπίτι στο Μπαχτσέ της Θεσσαλονίκης, παρουσία των γονέων τους, συγγενών, πολλών φίλων και εκλεκτών προσκεκλημένων, μεταξύ αυτών και του γνωστού Τούρκου παραγωγού του Survivor, Ατζούν Ιλιτζάλι, με τον οποίο το ζευγάρι διατηρεί δεσμούς φιλίας. Παράλληλα, το event ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για ένα άκρως… ΠΑΟΚτσήδικο reunion, με πολλά νυν και πρώην μέλη της ασπρόμαυρης οικογένειας!

Παρών ο αρχηγός Αντρέ Βιεϊρίνια με τη σύζυγό του, Βάσω, Στέλιος Μαλεζάς, Δημήτρης Γιαννούλης (και ο αδελφός του, Κώστας), Δημήτρης Λημνιός, Ευθύμης Κουλούρης, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Στέλιος Ποζατζίδης, Χάρης Χαρίσης, αλλά και ο κουμπάρος του ζευγαριού, Γιώργος Τσονάκας, άμεσος συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ. Παρών και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Παναγιώτης Αρωνιάδης, ο φίλος του κομμωτής, Γιάννης Καργάκης και ο τραγουδιστής Θέμης Παναγιωτίδης που τραγούδησε... όσο το ωράριο το επέτρεψε. Το μικρόφωνο πάντως πήρε και το τόσο ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ όσο και η απαστράπτουσα σύντροφός του για να τραγουδήσουν, μετά τη συμβολική κίνηση της ανταλλαγής των δαχτυλιδιών, ενώ ακολούθησαν πυροτεχνήματα.

Το τραγούδι που τραγούδησε το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν το «Αντικριστά» των Κώστα Μακεδόνα και Γλυκερίας

Ηταν μια υπέροχη βραδιά, στην οποία παρευρέθηκε και ο Ατζούν Ιλιτζάλι, ο γνωστός Τούρκος παραγωγός του Survivor, που διατηρεί σχέση φιλίας με το ζευγάρι από την παρουσία του Δημήτρη Πέλκα στην Κωνσταντινούπολη και τις εξαιρετικές τους επιδόσεις στη Φενέρμπατχσε. Μάλιστα, Ατζούν αφίχθη στη Θεσσαλονίκη με το ιδιωτικό του αεροπλάνο μόνο για τον αρραβώνα και σήμερα αναχωρεί για να συνεχίσει τις διακοπές του.

O Aτσούν με τους γονείς του Δημήτρη, Πρόδρομο και Ειρήνη Πέλκα

Απαντες οι προσκεκλημένοι ευχήθηκαν στο ζευγάρι, πέρασαν όμορφα και έδωσαν ραντεβού στο νέο ξενοδοχείο του Δημήτρη στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής, το οποίο ανοίγει σήμερα τις πύλες του. Σε ό,τι αφορά στο μυστήριο του γάμου προγραμματίζεται πιθανότατα για το επόμενο καλοκαίρι. Για το αν θα είναι ο Δημήτρης μέχρι τότε παίκτης τη Φενέρμπαχτσε πάντως υπάρχει αμφιβολία, μιας και οι σειρήνες των Ρούμπιν Καζάν, Λιόν και Νάπολι ήδη ηχούν στα αυτιά του…





Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.