Αρνητικό ρεκόρ διπόντων για ΠΑΟΚ στο ματς με Περιστέρι

Metrosport Team08 Μαρτίου 2020

Την ήττα γνώρισε ο ΠΑΟΚ από το Περιστέρι στο «Παλατάκι» για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος και οι ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία αρχίζουν να μειώνονται. Ο Δικέφαλος εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων σε ένα ματς - τελικό, κάτι που προκάλεσε τις έντονες αποδοκιμασίες των φίλων της ομάδας.

Οι «ασπρόμαυροι» παρουσίασαν ένα κάκιστο αγωνιστικό πρόσωπο και σημείωσαν τη χειρότερη επίδοση σε δίποντα στη φετινή Basket League. Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει: «Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ είχε σοβαρά προβλήματα στην εκτέλεση από μέση και κοντινή απόσταση. 

Είχε 9/32 δίποντα κι αυτό το 28,12% αποτελεί νέο αρνητικό ρεκόρ για τη φετινή ΕΚΟ Basket Leage αφού το προηγούμενο ήταν το 28,57% που είχαν ο Πανιώνιος Su Casa στην πρεμιέρα στη Ρόδο και το Ρέθυμνο Cretan Kings στην 8η αγωνιστική κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη με 10/35 και 8/28 δίποντα αντίστοιχα. 

Ο Δικέφαλος απέφυγε το αρνητικό ρεκόρ εύστοχων διπόντων αφού είχε χθες ένα περισσότερο από το Ρέθυμνο στο ματς της Πυλαίας. Ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα με τη χειρότερη επίδοση ευστοχίας στα δίποντα και στο περσινό Πρωτάθλημα καθώς είχε 7/26 (26,92%) στο εκτός έδρας ματς της 22ης αγωνιστικής απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.