Αρναούτογλου για Κανάκη: «Ο κόσμος χάνεται και ασχολούμαστε με μ...»

Metrosport Team04 Απριλίου 2020

Δριμεία κριτική άσκησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Αντώνης Κανάκης για το «Tonight show» στον ΑΝΤ1, κατηγορώντας τον ότι η εκπομπή του έτσι όπως παρουσιάζεται τις τελευταίες μέρες αποτελεί ξεδιάντροπη αντιγραφή της δικής του, το «Βινύλιο». 

Ο Αρναούτογλου είχε μια πρώτη αντίδραση το μεσημέρι, επιφυλασσόμενος όμως να απαντήσει από την τηλεοπτική του εκπομπή το βράδυ της Παρασκευής. Όπερ και εγένετο.

Μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε:

«Κάποιος κριτής και τιμητής των πάντων που έσωσε την ελεύθερη τηλεόραση και πήγε και στο youtube για να το σώσει κι αυτό κατηγόρησε την εκπομπή. Θέλω να σας το πω ότι αυτή την εκπομπή όταν την ζήτησε ο κ. Υποφάντης μου είπε να διασκεδάσουμε τον κόσμο και να τον κάνει να χαλαρώσει. Θα μπορούσα να αρνηθώ και να πω όχι και να μείνω στα καλά νούμερα της εκπομπής. Αλλά του είπα πάμε. 

Δε σκέφτηκα ούτε για lead in, όπως το σκέφτηκαν κάποιοι οι κριτές και τιμητές. Όταν δεν πάρουν καλό lead in δε βγαίνουν ποτέ στην τηλεόραση και το ψάχνουν μανιακά. Γι΄αυτό βγήκαμε χωρίς πολλά μέσα. Υπάρχει και ένας ακόμη λόγος που έκανα την εκπομπή, αλλά δεν θα τον πω σήμερα. Ακούσαμε ανοησίες. Είχα ετοιμάσει πολλά για απάντηση σήμερα σε αυτόν τον κύριο και θα παθαίνατε πατατράκ. Δε θα πέσω στο ξεκατίνιασμα όμως με αυτή την κατάσταση που περνά η Ελλάδα. Δεν μπορεί να ασχολουμαστε με μ... κίες. Αντε γιατί φορτώνω τώρα...». 

Δείτε το video 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.