Αρναούτη κατά Μπίκα: «Όταν μεθάς και σε βιάζουν είσαι κρίμα και αδικημένη...»

Metrosport Team02 Σεπτεμβρίου 2022

Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει έξι χρόνια από το μοιραίο ατύχημα που κόστισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη, η Μίνα Αρναούτη δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το σοκ.


Η νεαρή κοπέλα εξακολουθεί να κάνει επεμβάσεις, προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία της, με τα αρνητικά σχόλια που δέχεται να μην έχουν τελειωμό.Με αφορμή την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα, η Μίνα Αρναούτη έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία οργισμένη ανάρτηση, σχετικά με τα σχόλια που δέχεται.

«Όταν μεθύσεις και σε βιάσουν, είσαι κρίμα και αδικημένη. Ακόμα κι αν ο εισαγγελέας αποφάσισε ότι είπες ψέματα και δεν υπήρξε βιασμός. Αν πιεις όμως και μπεις σε μεθυσμένο οδηγό (ενώ δεν φαινόταν) και κάνεις 18 χειρουργεία, ακόμα και αν ο εισαγγελέας αποφασίσει ότι έλεγες την αλήθεια, τότε καλά να πάθεις κι ας μην έμπαινες», έγραψε αρχικά.Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν ζούμε σε έναν δίκαιο κόσμο! Τα δικαστήρια πρέπει να αποφασίζουν ανάλογα με τα γούστα και τις τάσεις της εποχής, όπως φαίνεται. Τώρα είναι μόδα το #metoo, τότε ήταν μόδα ο Παντελίδης. Εγώ ένα θα πω. Με τη δικαιοσύνη» έγραψε στην ανάρτησή της.

Δείτε το story που δημοσίευσε:


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.