Αρλάουκας για Νικολαΐδη: «Θα σε θυμόμαστε πάντα για την επιρροή που είχες σε όλους γύρω σου»

Metrosport Team15 Οκτωβρίου 2022

O Aλέξανδρος Νικολαΐδης κατάφερε να είναι ιδιαίτερα αγαπητός, εκτός από τον απλό κόσμο και σε πολλούς αθλητές όχι μόνο του ταε-κβον-ντο αλλά και διαφορετικών αθλημάτων. Μάλιστα το μπάσκετ ήταν η δεύτερη του... αγάπη μετά το άθλημα στο οποίο διέπρεψε και ο Λιθουανός πρώην άσος της Ρεάλ Τζο Αρλάουκας τον είχε γνωρίσει έτσι.


Συγκεκριμένα πριν από πέντε χρόνια όταν και είχαν βρεθεί να παίξουν ένα μονό οι δύο τους και ο θρυλικός, Νίκος Γκάλης. Αυτό θυμήθηκε ο Λιθουανός σταρ της «Βασίλισσας», ο οποίος είχε περάσει και από ελληνικό έδαφος παίζοντας σε ΑΕΚ και Άρη, με το ποστάρισμα του να είναι μια φωτογραφία από την μεταξύ τους αναμέτρηση και κάποια αποχαιρετιστήρια λόγια.

Το... αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Τζο Αρλάουκας:«Δεν υπάρχουν λέξεις που να περιγράψουν την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου. Αλλά όταν κάποιος έρχεται στην ζωή σου και έχει τέτοιο αντίκτυπο ως άνθρωπος, πατέρας και αθλητής, η απώλεια είναι τεράστια. Άλεξ, γνωριστήκαμε πριν από 5 χρόνια και ο καρκίνος σε πήρε από εμάς. Πάντα θα σε θυμόμαστε για την επιρροή που είχες σε όλους γύρω σου»


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.