Αριστείδης Καμπανός: «Η αγάπη του κόσμου με έφερε σε αυτή την θέση- Συγκινήθηκαν από την άδικη θυσία του Άλκη»

Metrosport Team10 Οκτωβρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη, Αριστείδης Καμπανός, μιλώντας για την εκλογή του στην περιφέρεια με τον Απόστολο Τζιτζικώστα. Μια εκλογή, που όπως ο ίδιος δήλωσε, απαλύνει τον πόνο του και του δίνει κουράγιο για να συνεχίσει τον αγώνα κατά της οπαδικής βίας.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95,5: «Ευχαριστώ όλο τον κόσμο και αυτούς που με ψήφισαν αλλά και όσους δεν με ψήφισαν. Θέλω να αγωνιστώ και εγώ από τη δική μου πλευρά για το καλό του ποδοσφαίρου μας.

Πιστεύω ότι η αγάπη του κόσμου με έφερε σε αυτή την θέση, συγκινήθηκαν από την άδικη θυσία του Άλκη στον ανόητο λόγο της οπαδικής βίας. Εγώ αισθάνθηκα στις επαφές που είχα με τον κόσμο την αγάπη και την συμπάθεια που έτρεφαν προς εμένα. 

Μου έδωσαν δύναμη να κάνω τον αγώνα μου και να συστρατευτούμε όλοι μας, και οι φίλαθλοι και οι σύλλογοι  στον αγώνα κατά της βίας γιατί έχουμε φτάσει στα χαμηλότερα σκαλοπάτια. Πρέπει κάτι να αλλάξουμε για να επανέλθει ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο εκεί που πρέπει.

Απαλύνει τον πόνο μου και μου έδωσε κουράγιο όλο αυτό, ώστε να μην υπάρξουν άλλα τέτοια φαινόμενα. Έγινε και αυτό με τον Μιχάλη, όμως το έχω ξαναπεί μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν. Βήμα βήμα όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.