Κινήσεις Άρη στα μεταγραφικά: Zoom in σε δύο θέσεις!

Μάνος Χατζάκης23 Δεκεμβρίου 2020

Σαφείς προθέσεις ενίσχυσης στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου παρατηρούνται στην Αλκμήνης και ήδη είναι διαθέσιμο και το σχετικό πλάνο. Οι “κιτρινόμαυροι” κάνουν τις πρώτες σκέψεις, όσον αφορά τους πιθανούς στόχους, εναρμονισμένοι με τις εισηγήσεις του Ακη Μάντζιου.

Οι ανάγκες της ομάδας, προκειμένου να βελτιώσει το ήδη υψηλό επίπεδο του ρόστερ, είναι συγκεκριμένες με τη λογική ότι “εχθρός του καλού είναι το καλύτερο”. Το θέμα της απόκτησης φορ είναι... διαχρονικό και στο μυαλό των ανθρώπων της ΠΑΕ είναι η ποιοτική προσθήκη στην κορυφή της επίθεσης στα πρότυπα, που έχει θέσει και ο Μάντζιος.

Ο 51χρονος τεχνικός θα ήθελε να έχει τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος χαρακτηρίζεται από την ευκολία στο σκοράρισμα, θα παίζει στην περιοχή και θα αναλάβει να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Το υπάρχον δίδυμο Μάνου-Λόπεθ έχει προσφέρει τρία τέρματα, συγκομιδή η οποία ναι μεν είναι χαμηλή, ωστόσο αμφότεροι δεν κρίνονται αποκλειστικά και μόνο από τον αριθμό των γκολ.

Εκτός της ενίσχυσης στο “κουτί”, υπάρχουν σκέψεις και για αριστερό μπακ. Ο Γκάνεα έχει χάσει το έρεισμα, που είχε στο ξεκίνημα της χρονιάς και στα περισσότερα παιχνίδια αγωνίζεται εκεί -κατα συνθήκη- ο Εμάνουελ Σάκιτς. Ο Αυστριακός κάνει το καλύτερο, που μπορεί, αλλά είναι προφανές ότι δεν αποτελεί τη φυσική του θέση. Ο Μάντζιος φέρεται θετικός για ένταξη ποδοσφαιριστή στην εν λόγω θέση, εφόσον βρεθεί κάποια αξιόλογη περίπτωση. Οι “κιτρινόμαυροι” ψάχνουν περίπτωση, η οποία μπορεί να καλύψει όλη την πτέρυγα, αν χρειαστεί, με ικανότητα στην πάσα αλλά και στις εναέριες διεκδικήσεις. Προτεραιότητα του ιδανικού αριστερού οπισθοφύλακα είναι τα αμυντικά του καθήκοντα, αλλά και η προώθηση του παιχνιδιού, εφόσον κριθεί σκόπιμο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.