Άρης: Ζητούμενο και η φρεσκάδα για ΟΦΗ

Μάνος Χατζάκης30 Νοεμβρίου 2021

Σε αλλαγές, προκειμένου να διατηρήσει φρέσκια την ομάδα του για τα επόμενα παιχνίδια Πρωταθλήματος, προσανατολίζεται ο Άκης Μάντζιος ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τονΟΦΗ στο Κύπελλο.

Το 90λεπτο της Τούμπας ήταν εξαντλητικό και ορισμένοι ποδοσφαιριστές χρειάζονται ανάσες, για να ανταπεξέλθουν στη συνέχεια.

Παράλληλα, ο Μάντζιος θέλει να διατηρήσει το κίνητρο σε όσο το δυνατόν περισσότερους από τους παίκτες του, οι οποίοι σταδιακά παίρνουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
Ένας εξ' αυτών είναι και ο Χαβιέ Ματίγια.

Ο Ισπανός χαφ τα πήγε καλά στο διάστημα, που αγωνίστηκε στο ντέρμπι και είναι από τους υποψήφιους να ξεκινήσουν κόντρα στους Κρητικούς.
Το ζητούμενο είναι διπλό: Αφενός να αποκτήσει καλύτερο ρυθμό, προσθέτοντας χρόνο συμμετοχής και αφετέρου να ξεκουράσει έναν εκ των Τζέγκο ή Σάσα, με πρώτο υποψήφιο τον Αυστραλό.

Ο έτερος ποδοσφαιριστής, που διεκδικεί είσοδο στην 11άδα είναι ο Μπρούνο Γκάμα.Η τεχνική ηγεσία σκέφτεται να ξεκουράσει έναν εκ των Μαντσίνι ή Γκαρσία και ο Πορτογάλος λογικά θα πάρει θέση βασικού.

Σκέψεις για αλλαγές υπάρχουν και στην άμυνα, όπως για παράδειγμα στο δεξί άκρο, όπου ο Σάκιτς φέρεται να έχει πιθανότητες να ξεκινήσει αντί του Σούντγκρεν.
Όσον αφορά το κέντρο της άμυνας και το αριστερό άκρο της άμυνας, όλα είναι ρευστά, καθώς οι παίκτες που παίζουν εκεί έχουν, επίσης, ανάγκη από σύντομη παύση, άρα ίσως οι αλλαγές αυξηθούν κι άλλο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.