Άρης: Ζήτησε 150.000 ευρώ ο ΠΑΣ για τον Πίρσμαν!

Metrosport Team21 Ιανουαρίου 2022

Σημαντική οικονομική διαφορά διαπιστώθηκε στην πρώτη ουσιαστική επαφή μεταξύ του Αρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την αγορά των δικαιωμάτων του Μάρβιν Πίρσμαν.

Πληροφορίες που μεταφέρει η σημερινή Μetrosport αναφέρουν ότι αυτή έγινε στο τελευταίο 48ώρο μεταξύ του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Γιώργο Χριστοβασίλη. Είναι γνωστό ότι ο Αρης ήδη έχει συμφωνήσει με τον Βέλγο αμυντικό για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και δεν έχει την πρόθεση να καταβάλλει σημαντικό ποσό (ως αποζημίωση) στον ΠΑΣ δεδομένου του ότι το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ωστόσο, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ ζήτησε ένα ποσό της τάξεως των 150.000 ευρώ, το οποίο χαρακτηρίστηκε υπερβολικό από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Αρης. Ο ΠΑΣ ποντάρει ξεκάθαρα στην αμφιβολία που υπάρχει για τη δυνατότητα πραγματοποίησης μεταγραφών από τους «κίτρινους» καθώς η σχετική απόφαση αναμένεται εντός του Φλεβάρη. Και ουσιαστικά θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση. Συν τοις άλλοις, έχοντας ήδη αποκτήσει τον αντικαταστάτη του Πίρσμαν, δε νιώθει πίεση για τη χρησιμοποίησή του γιατί έχει πετύχει και τον στόχο της παραμονής.

Προφανώς παίζει το δικό του παιχνίδι τακτικής, ομοίως και ο Αρης. Πάντως, ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν δείχνει διατεθειμένος να καταβάλλει το ποσό των 150.000 ευρώ εκτός κι αν προκύψει οικονομική πρόταση για τον Κριστιαν Γκάνεα και εξασφαλιστεί από εκεί το ποσό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.