Άρης: Ξέρει ποιοι του κάνουν

Μάνος Χατζάκης20 Νοεμβρίου 2021

Ο Άρηςδεν μένει στις απουσίες, που έχει να αντιμετωπίσει στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, και θα παραταχθεί για να δώσει στη βαθμολογική αναρρίχηση και μετά το διπλό στον Βόλο, έχοντας νέο πρόσωπο στην αποστολή τον Λόπεθ  όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ

Τα πράγματα, όσον αφορά την 11άδα, άρχισαν να ξεκαθαρίζουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, όπως μεταφέραμε μέσω του metrosport.gr.

Ο Ακης Μάντζιος ξέρει ποιους χρειάζεται για το σημερινό (19:30) παιχνίδι του "Κλ. Βικελίδης" και οι αλλαγές προσαρμόζονται στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα λείψουν.

Ο Κουέστα διατηρείται κάτω από τα γκολπόστ, όπως θα συμβεί και με τους Μπράμπετς-Γκάνεα, οι οποίοι αποτελούν το σταθερό 50%, καθώς το υπόλοιπο θα αποτελέσουν νέα πρόσωπα, οι Δεληζήσης και Σάκιτς αντί των απόντων Φαμπιάνο-Σούντγκρεν.

Στη μεσαία γραμμή έχουν προβάδισμα οι Σάσα και Ντιαγέ, ενώ μπροστά τους πιθανότατα θα βρίσκεται ο Γκαρσία, ο οποίος στις πτέρυγες θα έχει Γκάμα ή Ιτούρμπε και Μαντσίνι, ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται και πάλι ο Καμαρά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.