Άρης: Ξεκαθαρίζει για Λοβέρα, Σίλβα και Λούκας

Metrosport Team29 Ιουνίου 2022

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ: Γ. ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ

Στη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να ξεκαθαρίσει και επισήμως το ζήτημα του Μαξ Λοβέρα. Εδώ και αρκετές εβδομάδες παρουσιάζεται ως «τελειωμένη» υπόθεση αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική.

Οι «κίτρινοι» δεν έχουν καταλήξει στον Αργεντίνο μέσο παρότι εκτιμούν την ποδοσφαιρική ποιότητά του. Εν τέλει, το ζήτημα αναμένεται να τελειώσει θετικά ή αρνητικά μέσα στο επόμενο 48ώρο. Πάντως, μπορεί να μην «βγήκαν» τυχαία οι χθεσινές πληροφορίες περί Σαντέ Σίλβα.

Για την ακρίβεια κυκλοφόρησε ότι ένας από τους λόγους του ταξιδιού του Θόδωρου Καρυπίδη στην Αγγλία είναι και το ζήτημα του Πορτογάλου επιθετικού. Βέβαια, εφόσον τελειώσει θετικά το ζήτημα του Ράφαελ Καμάτσο (σ σ. χθες το βράδυ αναμενόταν να γίνει η τελική συνάντηση του εκπροσώπου του με τη Σπόρτιγκ για την οριστικοποίηση του δανεισμού του στον Αρη ή τουλάχιστον αυτός είναι ο στόχος), συμπεριλαμβανομένων των Μαντσίνι, Ιτούρμπε και Ματέο Γκαρσία ο Αρης θα έχει τέσσερις ακραίους επιθετικούς.

Εκτός κι αν ο τελευταίος παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα υπό την έννοια ότι υπάρχει τέτοια πρόθεση, όχι όμως και η πρόταση που ικανοποιεί. Εκτός επίσης αν ο Χερμάν Μπούργος εκτιμά ότι ο Σίλβαμπορεί να αγωνιστεί ως δεύτερος επιθετικός.

Σε ότι αφορά τον Λούκας Αχαΐδο, πληροφορίες της «Μ» (από το περιβάλλον του παίκτη) αναφέρουν ότι οι «κίτρινοι» δεν μπήκαν σε διαδικασία κατάθεσης επίσημης πρότασης αγοράς του παίκτη από την Οβιέδο. 

Μάλιστα, έχουν αντιληφθεί ότι ο 27χρονος δεξιός οπισθοφύλακας δεν είναι τόσο «ζεστός» την προοπτική αποχώρησης από την Ισπανία κι αυτό το γεγονός ενδεχομένως να οδηγήσει τον Αρη στην αναζήτηση άλλης λύσης για τη δεξιά πλευράς της άμυνας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.