Άρης: Ο Φαμπιάνο «ξαναδένει» τα κορδόνια του με την ΑΕΚ

Metrosport Team02 Μαρτίου 2024

Λίγο πριν τον μεγάλο ημιτελικό της Τετάρτης, στον οποίο οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να επικυρώσουν το εισιτήριο τους για τον τελικό του Κυπέλλου, καλούνται να ρίξουν την αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας την ΑΕΚ. Μια αναμέτρηση στην οποία ο Άκης Μάντζιος φαίνεται πως θα δει ξανά τον Φαμπιάνο να δένει τα κορδόνια του και να περνά εντός των τεσσάρων γραμμών.

Ύστερα λοιπόν από έναν μήνα απουσίας και… κάτι, όλα δείχνουν πως ο κεντρικός αμυντικός θα είναι και πάλι στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού. Ως γνωστόν, ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός είχε τραυματιστεί στον αγώνα της Καισιαριανής κόντρα στην Κηφισιά, στις 27 Ιανουαρίου και από τότε ήταν στα… πιτς.

Στα καλά νέα της ομάδας το γεγονός ότι ο έμπειρος στόπερ μπήκε στις προπονήσεις της ομάδας και παρόλο που  στο ματς με τον Παναθηναϊκό κρίθηκε ανέτοιμος, σε αυτό που έρχεται την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ, θα επιστρέψει.

Έτσι, με τα εως τώρα δεδομένα και τα όσα προκύπτουν από το «κιτρινόμαυρο» ιατρικό τιμ, ο Φαμπιάνο θα είναι κανονικά στην αποστολή και στις προθέσεις του Μάντζιου είναι να του δώσει χρόνο συμμετοχής. Πιθανότατα όχι ως βασικός, αλλά ίσως να χρησιμοποιηθεί κάποια στιγμή στη διάρκεια του αγώνα

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.