Αρης vs ΠΑΟΚ-Μοχάμεντ Αλ Χακίμ: Η φάση που φωνάζει η ΑΪΚ στο ντέρμπι με τη Χάμαρμπι

Metrosport Team17 Μαρτίου 2023

Ο Σουηδοϊρακινός διαιτητής του Άρης-ΠΑΟΚ Μοχάμεντ Αλ Χακίμ ξεσήκωσε διαμαρτυρίες από την ΑΪΚ Στοκχόλμης στο πρόσφατο ντέρμπι με την Χάμαρμπι για το σουηδικό Κύπελλο.

Ο 37χρονος ρέφερι είναι η επιλογή της ΚΕΔ για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μαζί με τους συμπατριώτες του Φρέντρικ Κλάιβερ και Ρόμπιν Βίλντε.

Στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Σουηδός δημοσιογράφος Μάρκους Λιεντμπέργκιους και σκιαγράφησε το προφίλ του Αλ Χακίμ. Εκτός αυτού, μίλησε και για το ντέρμπι Κυπέλλου μεταξύ της Χάμαρμπι και της ΑΪΚ Στοκχόλμης την περασμένη Δευτέρα (13/3) όπου ο Σουηδοϊρακινός διαιτητής έγινε αποδέκτης έντονων διαμαρτυριών από τους φιλοξενούμενους.

Στο 47ο λεπτό της αναμέτρησης, και ενώ στο γήπεδο υπήρχε ομίχλη, ο Γιουσέφ Εραμπί των γηπεδούχων σκόραρε με σουτ ενώ πριν εκτελέσει η μπάλα έχει βρει στο χέρι του. Με το γκολ αυτό η Χάμαρμπι προηγήθηκε με 2-1 εν μέσω διαμαρτυριών από τους παίκτες της ΑΪΚ. Το σκορ αυτό έμεινε μέχρι το φινάλε του αγώνα και η Χάμαρμπι πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Όπως δήλωσε ο Λιεντμπέργκιους στο Metropolis 95.5 στη Σουηδία δεν υπάρχει VAR και οι Σουηδοί φίλαθλοι είναι αντίθετοι στην εφαρμογή του.

Δείτε τη φάση στο 3:20 του βίντεο

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.