Άρης VS ΠΑΟΚ: Η προϊστορία και οι πιθανές ενδεκάδες

Metrosport Team17 Απριλίου 2022

Η Θεσσαλονίκη μαγνητίζει τα βλέμματα αφού Άρης και ΠΑΟΚ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο «Κλεάνθης Βικελίδης». 

Οι «κιτρινόμαυροι» θα επιδιώξουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης ώστε να παραμείνουν στην τρίτη θέση ενώ ο Δικέφαλος θα προσπαθήσει να πάρει το διπλό για να αγχώσει τον Ολυμπιακό που θα δοκιμασθεί στη Λεωφόρο.

Η προϊστορία

Το 121ο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης από καταβολή της Α’ Εθνικής διεξάγεται απόψε στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, σ’έναν αγώνα με βαθμολογικό ενδιαφέρον για Αρη και ΠΑΟΚ αλλά και γοήτρου. Με μία νίκη (στην Τούμπα) και το 0-0 στο Χαριλάου, οι Κιτρινόμαυροι είναι αήττητοι φέτος από τον Δικέφαλο του Βορρά, ο οποίος τις τελευταίες δύο σεζόν στη διαδικασία των Play off φεύγει με διπλό από την έδρα του Αρη. Νίκησε 0-1 πέρυσι και 0-2 το 2020. Στα ντέρμπι στο Βικελίδης η προετοιμασία είναι μοιρασμένη, με τον Αρη να έχει 21 νίκες, τον ΠΑΟΚ 15 και 24 αγώνες έληξαν δίχως νικητή.

Πιθανές ενδεκάδες

Ο Χέρμάν Μπούργος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Λούκας Σάσα και έχει αποφασίσει να παρατάξει τους Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ματίγια, Πάλμα, Ντουκουρέ, Ιτούρμπε, Καμαρά, Μαντσίνι. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του με Πασχαλάκη, Λύρατζη, Ίνγκασον, Βαρέλα, Σίντκλεϊ, Σβαμπ, Τσιγγάρα, Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο, Μίτριτσα, Άκπομ. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.