Άρης: Βρήκε τον τρόπο να ξεκουράσει τους «σκασμένους»

Μάνος Χατζάκης02 Απριλίου 2024

Από τη αρχή του 2024 μέχρι και τα μέσα Μαρτίου και τη διακοπή, λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας, ο Άρης έβγαλε ιδιαίτερα βαρύ πρόγραμμα με συνεχή παιχνίδια, πολλά εκ των οποίων είχαν και αυξημένο βαθμό δυσκολίας αλλά και σημασίας.

Πρωτάθλημα και Κύπελλο μπήκαν σε παράλληλο πλάνο με αποτέλεσμα ο Άκης Μάντζιος να οδηγηθεί σε «ειδικά» προγράμματα, που αφορούσαν στη διαχείριση των «μπουκωμένων» ποδοσφαιριστών, οι οποίοι τραβούσαν... κουπί.

Αφορμές δόθηκαν και ήταν αρκετές και μπορεί ο Θεός του Πολέμου να μην έπαιζε την μπάλα της... ζωή τους, ωστόσο έπαιρνε αποτελέσματα και έμενε σε τροχιά διεκδίκησης στόχων.

Μεταξύ των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι -με τον ένα ή τον άλλον τρόπο- πήραν ανάσες (μεγαλύτερες ή μικρότερες) ήταν οι Μορόν, Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Νταρίντα και όχι μόνο. Στην ίδια λίγο-πολύ κατηγορία μπαίνει και ο Σουλεϊμάνοφ, ο οποίος δεν ήταν και τόσο στα... κόκκινα, παρόλα αυτά είχε μαζεμένα παιχνίδια στη διάρκεια της σεζόν.

Ανεξαρτήτως αντοχών και οργανισμών, όπως και των μετρήσεων που έχουν στα χέρια τους οι άνθρωποι της ομάδας, οι παραπάνω ποδοσφαιριστές είναι από εκείνους που, φέτος, ο Άκης Μάντζιος έχει σταθερά στις... βασικές του σκέψεις, άρα -εκ των πραγμάτων- ξέρει ότι η σωστή διαχείριση θα έχει καλύτερο ορίζοντα.


Τα πράγματα πήραν την τροπή, που ήθελε ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος βρήκε τρόπους, εκμεταλλεύτηκε τις διακοπές της Stoiximan Super League, εξαιτίας της εθνικής και Απρίλιο μήνα, έχει το δικαίωμα να νιώθει πως αρκετοί από τους παίκτες του είχαν την αποφόρτιση που τους έλειπε και τη στιγμή, μάλιστα, που ενδιάμεσα υπήρχε πλήρης δράση και στους δύο θεσμούς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.