Αρης: Βιώνει την πίεση ο Μάντζιος!

Γιώργος Στράντζαλης25 Ιανουαρίου 2022

Ο Άκης Μάντζιος έχει βιώσει κατά διαστήματα την αμφισβήτηση -κυρίως από τις αντιδράσεις του κόσμου – αλλά όχι σε τόσο έντονο βαθμό όσο αμφισβητήθηκε τα τελευταία 24ώρα, μετά (και) τη νέα αποτυχημένη απόπειρα της ομάδας του να αντιδράσει. 

Για πρώτη φορά νιώθει τόση μεγάλη πίεση, η οποία πηγάζει από τις προβληματικές εμφανίσεις του Αρη και τη δυσκολία που αντιμετωπίζει να πάρει αποτελέσματα. Με αποκορύφωμα ασφαλώς τα δύο εντός έδρας παιχνίδια με τη Λαμία. Ο αυριανός αγώνα στη Φθιώτιδα δεν αποτελεί δοκιμασία μόνο για την ομάδα του, αλλά και για τον ίδιο. 

Ενδεχόμενο αποκλεισμού από τον θεσμό του Κυπέλλου, ειδικά με εμφάνιση παρόμοια των τελευταίων αγώνων, δεν αποκλείεται να είναι και η αρχή της αντίστροφης μέτρησης και να είναι αυτός ο οποίος θα πληρώσει τελικά το μάρμαρο. Παρότι αυτή τη στιγμή το πρόβλημα στον Αρη είναι συνολικό και σύνθετο και ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης (πρέπει να… ) βαραίνει τους ποδοσφαιριστές. Σ’ αυτό το σημείο θα πρέπει να επισημάνουμε ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης -αν και απρόβλεπτος κατά καιρούς στις αποφάσεις του - στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τον Μάντζιο και δεν τίθεται θέμα προπονητή. 

Αρκεί βέβαια να βοηθήσουν τα αποτελέσματα, ειδικά στο 90άλεπτο στη Λαμία που εκτός από την πρόκριση διακυβεύεται και η ηρεμία στο εσωτερικό της ομάδας. Δεν είναι η πρώτη φορά ωστόσο, που ο Άκης Μάντζιος βρίσκεται σε έντονη πίεση. Στο παρελθόν ο τεχνικός του Αρη έφτασε ξανά σε δύσκολη θέση, αλλά ποτέ δεν δημιουργήθηκε η αίσθηση ότι κινδυνεύει τόσο.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.