Άρης: Βγήκε μπροστά ο Δεληζήσης

Γιώργος Στράντζαλης20 Σεπτεμβρίου 2021

Η ήττα από τον Ιωνικό έφερε ποδοσφαιριστές και προπονητή του Άρη προ των ευθυνών τους. Ο Άκης Μάντζιος ανέλαβε ενώπιον όλων στην ομάδα την ευθύνη, ωστόσο η κουβέντα που έγινε στα αποδυτήρια, πίσω από κλειστές πόρτες και χωρίς την παρουσία του τεχνικού τιμ, έχει μεγαλύτερη σημασία.

Καταρχάς, η πρωτοβουλία να… κλείσουν οι πόρτες και να μείνουν μόνοι τους οι ποδοσφαιριστές ανήκει στον Γιώργο Δεληζήση, ο οποίος σε ακόμη μία δύσκολη κατάσταση βγαίνει μπροστά ως ο παλαιότερος και αρχηγός του Αρη. Εγινε μία κουβέντα που αφορούσε στην εικόνα της ομάδας στα δύο πρώτα παιχνίδια του Πρωταθλήματος, αλλά κυρίως οι Κιτρινόμαυροι εστίασαν στο κλίμα εντός των αποδυτηρίων το οποίο σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει το περσινό, όπου όλοι η ομάδα ήταν ενωμένη σαν “γροθιά” κι αυτό είχε αντίκτυπο στο γήπεδο. Φέτος παρατηρείται κάτι εντελώς διαφορετικό στις σχέσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών και φαίνεται πως υπάρχουν “στρατόπεδα”.

“Δεν είναι εικόνα αυτό που παρουσιάζουμε. Ο Αρης έχει στο DNA του το στοιχείο του μαχητή κι αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να βγάζουμε στο γήπεδο. Πρέπει όλοι μας να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν. Ο κόσμος μας πιστεύει και δικαιολογημένα αντιδρά με τα αποτελέσματα που έχουμε. Μπορούμε και πρέπει να το γυρίσουμε, αρκεί να είμαστε όλοι μαζί”, είναι μερικά από τα όσα ακούστηκαν στα αποδυτήρια. Το ζητούμενο από εδώ και πέρα, αρχής γενομένης από το κρίσιμο παιχνίδι της Τετάρτης, είναι τα λόγια να γίνουν πράξεις στο γήπεδο. Μόνο έτσι θα μπορέσει η ομάδα να αντιστρέψει το βαρύ κλίμα που έχει δημιουργηθεί στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.