Άρης: Τσεκάρει Ματσέι Βίντρα για την επίθεση

Γιώργος Στράντζαλης06 Σεπτεμβρίου 2022

Μία από τις πολλές ανοικτές υποθέσεις που υπάρχουν στον Άρηείναι και η ανάγκη για την ενίσχυση της ομάδας στη θέση του φορ καθώς στηρίζεται μόνο στον Άντρε Γκρέι και στο ρόστερ δεν υπάρχει η εναλλακτική. Κάτι που φανερώθηκε (και) στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Όταν έγινε αλλαγή ο Τζαμαϊκανός για παράδειγμα και στη θέση του μπήκε ο Πάλμα, η αντίπαλη περιοχή… άδειασε. 

Ο Άρης χρειάζεται άμεσα δεύτερο φορ και προς αυτήν την κατεύθυνση οι Κιτρινόμαυροι εξετάζουν τις διαθέσιμες επιλογές τους. Μια από αυτές είναι του Ματσέι Βίντρα. Πρόκειται για διεθνή Τσέχο επιθετικό ο οποίος το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από την Μπέρνλι και βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης ομάδας.

Ο 30χρονος φορ, με ύψος 1,80 μ., πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στην Αγγλία, επίσης έχει αγωνιστεί σε Ιταλία και Βέλγιο, ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2012 ανήκει στην Εθνική της Τσεχίας έχοντας σε 10 χρόνια 44 συμμετοχές με επτά γκολ.

Στην Premier League έχει συνολικά 106 συμμετοχές με 11 γκολ και ισάριθμες ασίστ. Τις περισσότερες εμφανίσεις τις έκανε με τη φανέλα της Μπέρνλι, ενώ πέρασε και από Γουότφορντ, Γουεστ Μπρομ. Στην Championship αγωνίστηκε για δύο σεζόν (2916-2018) με την Ντέρμπι πετυχαίνοντας 26 γκολ σε 73 συμμετοχές, ενώ τη σεζόν 2015/16 αγωνίστηκε στη Ρέντινγκ.

Πρώτος του σταθμός εκτός Τσεχίας ήταν η Ουντινέζε το 2011. Η Ιταλική ομάδα τον αγόρασε έναντι 3 εκ. ευρώ από την Μπάνικ Οστράβα και το 2015 τον πούλησε στη Γουότφορντ έναντι του ποσού των 8,5 εκ. ευρώ. Σε αυτό το διάστημα είχε παραχωρηθεί δανεικός σε Κλαμπ Μπριζ, Γουότφορντ και Γουεστ Μπρομ καθώς στην Ουντινέζε δεν μπόρεσε να βρει αγωνιστικό χρόνο ( σσ πέρασε και σημαντικούς τραυματισμούς) και ολοκλήρωσε την παρουσία του στην Ιταλία με μόλις τέσσερις συμμετοχές.

Την περσινή σεζόν ο Βίντρα είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στη βουβωνική χώρα στις αρχές Φεβρουαρίου και επέστρεψε στη δράση στις αρχές Απριλίου, στο παιχνίδι με την Έβερτον, περνώντας ως αλλαγή στα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα, δίνοντας και την ασίστ στο τρίτο γκολ της ομάδας του, το οποίο χάρισε τη νίκη στη Μπέρνλι. Από εκεί και πέρα αγωνίστηκε σε ακόμα πέντε αναμετρήσεις ( δύο ως βασικός ), μετρώντας ένα γκολ και μια ασίστ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.