Άρης: Τότε πέφτουν οι υπογραφές με Σάσα

Μάνος Χατζάκης20 Μαρτίου 2021

Τη Δευτέρα (22/2) θα πέσουν, εκτός συγκλονιστικού πλέον απροόπτου, οι υπογραφές του Λούκας Σάσα με την ΠΑΕ, και ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στα "κιτρινόμαυρα" για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της και σε 48 ώρες θα κλείσει και τυπικά, προκειμένου να γίνει πράξη η επιθυμία και των δυο πλευρών. Ο Σάσα θα μείνει στην ομάδα που ήθελε και ο Άρης θα συνεχίσει να διαθέτει υπερόπλο στη μεσαία γραμμή.

Όπως σας μεταφέραμε μέσω του Metrosport.gr, ο Σάσα μετέβη (την Παρασκευή (19/3) στα γραφεία της εταιρείας, για να ολοκληρώσει τα διαδικαστικά, ωστόσο κάποιες λεπτομέρειες που αφορούσαν στα απαιτούμενα έγγραφα, μετέθεσαν τις ανακοινώσεις για Δευτέρα.

Με αυτόν τον τρόπο κλείνει ένα από τα σημαντικότερο κομμάτια, τα οποία αφορούν στον -εν εξελίξει- σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και στον οποίο ο 31χρονος αμυντικός μέσος θα έχει ηγετικό ρόλο.

Ο ίδιος έριξε... άκυρο σε ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού, οι οποίες ήλπιζαν ότι θα τον δελεάσουν, δίνοντας προτεραιότητα στον Αρη, σχετικά με τις διαπραγματεύσεις για ανανέωση.

Κάτι που μόνο τυχαίο δεν είναι, καθώς ο λατίνος μέσος βλέπει στον Αρη την προοπτική που ζητούσε στη συγκεκριμένη φάση της καριέρας του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.