Άρης: Τώρα, δεν περιμένει ούτε Ματίγια, ούτε Γκάμα

Μάνος Χατζάκης13 Ιουνίου 2022

Η νέα αναβολή στην έκδοσης της απόφασης από το CAS για τον Φιορίν Ντουρμισάι, λύνει σε σημαντικό βαθμό τα χέρια των ανθρώπων της ΠΑΕ, όχι μόνο στα μεταγραφικά, αλλά και στις υποθέσεις των ανανεώσεων συμβολαίων, που πλέον είναι ελάχιστες.

Πλην του Κουέστα, δεν είναι σίγουρο ποιος άλλον τον ακολουθήσει, καθώς ο πρώτος στη σχετική σύντομη λίστα, ο Χαβιέ Ματίγια, δεν φαίνεται ότι θα έχει τη μοίρα του συμπατριώτη του.

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως οι Θεσσαλονικείς δεν περιμένουν καν την απάντησή του, πολύ δε περισσότερο από τη στιγμή που δεν ρίχνει τις απαιτήσεις του, που είναι υψηλές, τηρουμένων των αναλογιών.

Ο Ματίγια ζητά περίπου τα χρήματα που έπαιρνε και φέτος και στην Αλκμήνης δεν το συζητούν καν και καλά κάνουν, καθώς μπορεί να κινηθούν σε όποια κατεύθυνση θέλουν.

Στις 19 Απριλίου, είχαμεσημειώσει μέσω του Metrosport.grπως ο Ισπανός θα τεθεί στα υπόψη των διοικούντων, γιατί η προσφορά του ήταν και φέτος σημαντική και εκτιμητέα. Κι αυτό συνέβη, γιατί η ΠΑΕ τού έκανε πρόταση, αποτιμώντας την προσωπικότητά του και όσα έκανε στην 4ετία του στο Χαριλάου.

Ο ίδιος όμως ο ποδοσφαιριστής εξακολουθεί να έχει απαιτήσεις, που δεν παραπέμπουν στην ηλικία του, και σε ένα από τα τελευταία συμβόλαια της καριέρας του. Αν ο Ματίγια δεν «πέσει», τότε δεν θα παραμείνει. Διαφορετικά, αν σκεφτεί λίγο πιο... ψύχραιμα, τότε μπορεί και να προλάβει να μπει στο... τρένο και την επόμενη σεζόν.

Δεν θα ασχοληθεί (περισσότερο) και με Γκάμα

Λίγο-πολύ, τα ίδια ισχύουν και για τον Μπρούνο Γκάμα, ο οποίος έκλεισε τον κύκλο του στον Άρη και πολύ δύσκολα θα μιλήσει για νέο συμβόλαιο.

Ο Πορτογάλος μεγάλωσε αρκετά πλέον, δεν είναι ο παίκτης των προηγούμενων ετών, ενώ η τιμή του παραμένει αλμυρή. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν δείχνουν διατεθειμένοι να μιλήσουν ξανά μαζί του, ενώ ο ίδιος είχε συμβιβαστεί με την ιδέα, ωστόσο στο τελευταίο ματς στα Γιάννενα, άφηνε να εννοηθεί πως ίσως και μείνει για έναν ακόμη χρόνο.

Το CAS όμως αλλάζει τα δεδομένα και στη δική του περίπτωση. Εκτός «συγκλονιστικότατου» απροόπτου, ο Γκάμα αποχαιρετά πετυχημένος και γεμάτος τον Άρη και τη Θεσσαλονίκη.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.