Άρης: Θέλει τον Πίρσμαν από τώρα και θα το παλέψει

Γιώργος Στράντζαλης12 Ιανουαρίου 2022

Το κεφάλαιο “Πίρσμαν” όχι μόνο παραμένει ορθάνοιχτο αλλά στον Αρη έχουν βάλει στόχο να τον κάνουν δικό τους από τώρα και να μην περιμένουν το καλοκαίρι για να ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ.

Μία περίπτωση καθόλου εύκολη καθώς στη μέση υπάρχει η ομάδα των Ιωαννίνων, αλλά οι Κιτρινόμαυροι είναι αποφασισμένοι να την παλέψουν ανοίγοντας έναν νέο -και πιο ουσιαστικό - κύκλο διαπραγματεύσεων και με τις δύο πλευρές. 

Ο Βέλγος αριστερός οπισθοφύλακας είναι ένας σύγχρονος μπακ που θα ήθελε κάθε προπονητής να έχει στο πλάνο του. Ένας παίκτης με τεχνική που θα βγει μπροστά, θα δώσει την τελική πάσα, θα απειλήσει, αλλά ασφαλώς χωρίς να αμελήσει τα αμυντικά του καθήκοντα.

Τα δεδομένα της περίπτωσης τού Μάβριν Πίρσμαν είναι λίγο πολύ γνωστά. Ο ΠΑΣ γνωρίζει ότι ο Βέλγος θα αποχωρήσει με το τέλος του συμβολαίου του και δεν θέλει να τον χάσει δίχως το παραμικρό όφελος. Ο Αρης ναι μεν πήρε το ελεύθερο από το CAS για μεταγραφές μέχρι τις 11/02, γνωρίζει όμως ότι οι πιθανότητες δικαίωσης -όταν προκύψει η απόφαση – δεν είναι πολλές κι έτσι σκέφτεται σοβαρά να προχωρήσει σε επίσημη κίνηση αγοράς των δικαιωμάτων του από τώρα. Ενδεχόμενο που είναι πλέον πιθανό και δεν αποκλείεται το deal να ολοκληρωθεί το τελευταίο 10ήμερο του Ιανουαρίου.

Πιθανόν η περίπτωση του Βέλγου μπακ και το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων - που πιθανόν θα γίνουν άμεσα -με τον ΠΑΣ να επηρεάσουν και την υπόθεση του Κριστιάν Γκάνεα. Το συμβόλαιο του Ρουμάνου αριστερού μπακ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και στον Αρη δεν έχουν δείξει την διάθεση να του το ανανεώσουν.

 Χθεσινό δημοσίευμα στην πατρίδα του μάλιστα κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Λέγκια Βαρσοβίας, η οποία θέλει να τον αποκτήσει από τώρα δίνοντας κάποιο ποσό για τη μεταγραφή του στους Κιτρινόμαυρους. Το ίδιο δημοσίευμα πάντως εμπλέκει και τον Παναθηναϊκό.

 Οι δυσκολίες για φορ

Ελάχιστες είναι οι καλές περιπτώσεις κλασσικού φορ που έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι του Αρη. Μία κίνηση που αποτελεί προτεραιότητα στο μεταγραφικό πλάνο της ομάδας, αλλά η οποία εμπεριέχει και πολλές δυσκολίες. Μέχρι στιγμής οι Κιτρινόμαυροι δεν έχουν εντοπίσει τον στράικερ που θα κάνει τη διαφορά, τον παίκτη που λείπει δηλαδή από το ρόστερ για να καλύψει το κενό που υπάρχει στο αντίπαλο κουτί. 

Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες ανάγκες, αυτή της απόκτησης κεντρικού αμυντικού, επιτελικού μέσου και μπακ, όπου έχουν ξεχωρίσει συγκεκριμένοι στόχοι με τους οποίους η διοίκηση βρίσκεται σε διαδικασία διαπραγματεύσεων και είναι πολύ πιθανό μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να προκύψει εξέλιξη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.