Άρης: Τον αποδυναμώνουν οι κίτρινες κάρτες - Αυτοί θα χάσουν τα επόμενα ματς

Metrosport Team27 Φεβρουαρίου 2023

Στη χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο, ο διαιτητής ύψωσε την κίτρινη κάρτα προς τους παίκτες του Άρη εις διπλούν, προκαλώντας έναν μικρό... πονοκέφαλο στον Τόλη Τερζή του οποίου η φαρέτρα θα αδειάσει στα επόμενα ματς.

Πιο συγκεκριμένα, οι κίτρινες κάρτες που δόθηκαν επηρεάζουν δύο σημαντικούς παίκτες του. Αυτός που θα χρειαστεί σίγουρα να απουσιάσει είναι ο Πίτερ Ετέμπο, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες και θα πρέπει να δηλωθεί σε ένα από τα δύο ματς που απομένουν ως το φινάλε της σεζόν. Σε ποιο από τα δύο παιχνίδια τελικά θα μείνει εκτός αποστολής θα κριθεί από την κατάσταση των Ρουπ και Γκαρσία που αποχώρησαν με ενοχλήσεις από το παιχνίδι.

Στην άλλη όψη του νομίσματος, βρίσκεται ο Ματέο, που πέρα από τις ενοχλήσεις τον βαραίνουν και οι κάρτες, αφού βρίσκεται στο όριο με τρεις και κινδυνεύει στα δύο επόμενα. Εάν,λοιπόν, ο Αργεντίνος δεχθεί εκ νέου κάρτα με τη Λαμία, τότε χάνει τον ΠΑΣ Γιάννινα. Εάν δεχθεί κάρτα με τους Ηπειρώτες, τότε θα απουσιάσει στην 1η αγωνιστική των πλέι οφ.

Τέλος, πέρα από τους άμεσα... «ενδιαφερόμενους», στο όριο παραμένουν και οι Νταμπό, Ντουκουρέ και Ιτούρμπε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.