Άρης: Το συγκριτικό πλεονέκτημα των στόπερ

Μάνος Χατζάκης21 Ιουλίου 2021

Με τη διαφαινόμενη απόκτηση του Αλεχάντρο Αρίμπας, ο Αρης κλείνει τις θέσεις των στόπερ, καθώς ήδη έχει ενσωματωθεί και ο Φαμπιάνο Λέισμαν. Αμφότεροι, έρχονται με γεμάτες σεζόν στην πλάτη κι αυτό αποτελεί εχέγγυο για τον καλύτερο δυνατό βαθμό ετοιμότητας μέχρι τον επαναληπτικό με την Αστανά.

Ο Αρίμπας αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει τα ιατρικά τεστ και να ακολουθήσει η επισημοποίηση της συνεργασίας. Ο ισπανός στόπερ είχε ξεκινήσει προετοιμασία με την Οβιέδο, άρα διατηρούσε -το προηγούμενο διάστημα- ρυθμό. Ο Αρης, τόσο στη δική του περίπτωση, όσο και στου Φαμπιάνο, ο οποίος βρίσκεται στο Καζακστάν, πέτυχε να κάνει ντιλ με δύο παίκτες, οι οποίοι έχουν ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας, που θα χρειαστεί σε λίγες μέρες ενόψει του επαναληπτικού με την Αστανά. Κι αυτό γιατί, αν και είναι νωρίς, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να παίξουν αμφότεροι στο κέντρο της άμυνας.

Θεωρητικά, ο βραζιλιάνος σέντερ μπακ έχει περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει έχοντας δίπλα του τον Δεληζήση, όμως, υποψηφιότητα μπορεί να θέσει και ο Αρίμπας.

Ο Ίβηρας την τελευταία διετία στην Οβιέδο μέτρησε 27 και 32 συμμετοχές αντίστοιχα, όντας βασικό μέλος της ισπανικής ομάδας, ενώ ο Φαμπιάνο τη σεζόν 2019-2020 είχε 33 συμμετοχές με την Μποαβίστα και 33 την περασμένη με την Ντενιζλί.

Στοιχεία, που μπορεί να φανούν χρήσιμα στην τεχνική ηγεσία στην προσπάθειά της να παρουσιάσει ομοιογενές και έτοιμο σύνολο, το οποίο θα πάρει την πρόκριση από τους Καζάκους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.